Keresés

64,56Ron
48,42Ron

Alfabéta és a negyvennégy rabló - Háy János
Manó Könyvek
H√°y J√°nos egy eg√©szen k√ľl√∂nleges mŇĪfaj√ļ, bŇĪb√°jos humor√ļ, kalandos k√∂nyvet alkotott nagy√≥vod√°soknak, kisiskol√°soknak, √©s nem utols√≥sorban a sz√ľleiknek, amikor megsz√ľletett mese√°b√©c√©je, az Alfab√©ta √©s a negyvenn√©gy rabl√≥. FŇĎhŇĎse, Peti nemcsak k√≠v√°ncsi, de nagyon b√°tor fi√ļ is. Nem riad vissza egy titkos √∂sszeesk√ľv√©stŇĎl sem, amiben egy f√∂n√≠ciai terrorista, Alfab√©ta, √©s m√©g Peti sz√ľlei is nyakig benne vannak. Sorban kopog be egy b√©rh√°z ajtajain, hogy kider√≠tse, melyik m√∂g√∂tt ki lakik. √ćgy tal√°lkozik az √°jtatos man√≥val, a dzsigol√≥val, sŇĎt m√©g egy Yetivel is!

,,Amikor h√©tfŇĎn reggel a pap√°ja elvitte azon a m√°rk√°ja nem l√°tszik aut√≥n, m√°r semmit nem mondott a titkos √∂sszeesk√ľv√©srŇĎl. Semmit nem √°rult el Alfab√©t√°r√≥l √©s a negyvenn√©gy rabl√≥r√≥l. Csak annyit mondott, hogy a h√©tv√©g√©n megtanult olvasni, s hogy mindent el tud olvasni."

Maros Krisztina l√©legzetel√°ll√≠t√≥an sz√©p √©s humorral √°titatott illusztr√°ci√≥it n√©zegetve √©s a mesereg√©nyt olvasva mindenkinek ugyanolyan gyerekj√°t√©k lesz megjegyezni a betŇĪket √©s elsaj√°t√≠tani az olvas√°st, mint Petinek.

ISBN: 9789634034957
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 128. oldal
Méret: 163 x 15
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Alfabéta és a negyvennégy rabló - Háy János
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK