Keresés

160,00Ron
139,99Ron

Activity Original
Ajánlott életkor: 12 éves kortól 99 éves korig

Az eredeti Activity √ļj kiad√°sa a kreat√≠v kommunik√°ci√≥s Activity j√°t√©kcsal√°d leg√ļjabb tagja. √öj j√°t√©kszab√°llyal √©s 3300 db √ļj feladv√°nnyal lett m√©g sz√≥rakoztat√≥bb √©s √©lvezetesebb a j√°t√©k. A j√°t√©k c√©lja, hogy a j√°t√©kosok csapatukat elsŇĎnek juttass√°k a c√©lba. A j√°t√©kosok feladata, a k√°rty√°n l√©vŇĎ feladatokat rajzolva, szavakkal k√∂rbe√≠rva, vagy elmutogatva √ļgy adj√°k elŇĎ, hogy csapatt√°rsaik adott idŇĎ alatt meg tudj√°k fejteni azokat, √©s √≠gy a j√°t√©kt√°bl√°n tov√°bbl√©phessenek.

Amikor a j√°t√©kosnak a feladv√°nyt le kell rajzolnia, k√∂zben nem besz√©lhet √©s nem gesztikul√°lhat, csak fejb√≥lint√°ssal jelezheti egy-egy r√©sz megfejt√©s√©t. Sz√°mokat, betŇĪket nem √≠rhat.
Amikor a j√°t√©kosnak a feladv√°nyt szavakkal kel k√∂r√ľl√≠rnia, k√∂zben a ragozott sz√≥t, ragozott form√°it √©s r√©szeit nem ejtheti ki.
Amikor a j√°t√©kosnak a feladv√°nyt el kell mutogatnia, a mutogat√°s k√∂zben nem sz√≥lalhat meg, √©s semmilyen hangot nem hallhathat. Tov√°bb√°, a j√°t√©kos nem haszn√°lhatja a szob√°ban levŇĎ t√°rgyakat, sŇĎt m√©g r√°juk sem mutathat. Ellenben az megengedett, hogy a j√°t√©kos saj√°t testr√©szeire, vagy ruh√°ira r√°mutasson, illetve felhaszn√°lhatja mutogat√°s sor√°n.
Egy √ļj szab√°ly, mellyel m√©g izgalmasabb a j√°t√©k, a Ki√ľt√©s. Ha egy csapat b√°buj√°val olyan mezŇĎre √©r, ahol a m√°sik csapat figur√°ja √°ll, akkor az ott tartozkod√≥ b√°but, egy mezŇĎt vissza kell l√©ptetni.
Taktik√°k az Original 2-ben:
a j√°t√©kosok a feladv√°nyokat szavank√©nt vagy sz√≥tagonk√©nt is elŇĎadhatj√°k
taktikusan is haladhatnak a p√°ly√°n, ha olyan lapot h√ļznak, amellyek a m√°sik csapat b√°buj√°t ki√ľthetik
a legbátrabbak végigszáguldhatnak a pályán, kockáztatva a nehezebb, 5 pontos kérdéseket
haladhatnak c√©lir√°nyosan is a j√°t√©kt√°bl√°n √©s arra a mezŇĎre pr√≥b√°lnak l√©pni, amelyek elŇĎad√°s m√≥dban a legjobbak.

A j√°t√©kot az a csapat nyeri, amelyik elŇĎsz√∂r √©ri el a c√©lmezŇĎt.

Tartozékok: játéktábla, homokóra, 550 kártya, 4 játékbábu, játékszabály
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. Activity Original
    Activity Original
    160,00Ron
    139,99Ron (Kateg√≥ria: T√ĀRSASJ√ĀT√ČK)
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK