Keresés

55,31Ron
41,48Ron

A vonzás törvénye - Esther Hicks, Jerry Hicks
√Čdesv√≠z Kiad√≥
K√ČSZEN √ĀLLSZ ARRA, HOGY MEGTEREMTSD AZOKAT AZ √ČLM√ČNYEKET √ČS TAPASZTALATOKAT, MELYEKRE MINDIG IS V√ĀGYT√ĀL?

Ez a k√∂nyv az Univerzum legfontosabb t√∂rv√©ny√©t, a Vonz√°s T√∂rv√©ny√©t mutatja be k√©t kiv√©teles spiritu√°lis k√∂zvet√≠tŇĎ, Esther tiszt√°n hall√°s√°n √©s Jerry intuit√≠v k√©rd√©sein kereszt√ľl, akik az Abrahamt√≥l kapott tan√≠t√°sok sorozat√°val az eg√©sz ezoterikus vil√°got felr√°zt√°k.
Amit k√©rsz, megkapod, √©s m√©g enn√©l sokkal t√∂bbet is errŇĎl sz√≥l ez a k√ľl√∂nleges k√∂nyv. Most nem csup√°n n√©h√°ny b√°mulatos eszk√∂zt kapsz a dolgok bevonz√°s√°hoz, hanem hozz√°juk tartoz√≥ haszn√°lati utas√≠t√°st is. E k√∂nyv elolvas√°sa fordul√≥pont lesz az √©letedben. Nem csup√°n az Univerzum egyik legfontosabb t√∂rv√©ny√©nek le√≠r√°s√°t tal√°lod meg benne, hanem az √©let mŇĪk√∂d√©s√©nek k√∂nnyen √©rthetŇĎ magyar√°zat√°t is. Megtudhatod, hogyan ker√ľl hozz√°d a legt√∂bb k√≠v√°nt vagy nem k√≠v√°nt dolog. Megismered a mindenhol jelen levŇĎ T√∂rv√©nyeket, melyek ebben az Univerzumban uralkodnak, √©s megtanulod, hogyan mŇĪk√∂dtesd ŇĎket √ļgy, hogy hasznodra v√°ljanak.
Valahol a tudatod legm√©ly√©n, elm√©d egy fontos ter√ľlet√©n el√ľltetted a v√°gyat arra, hogy megkapd ezt az √ľzenetet, m√°sk√ľl√∂nben ez a k√∂nyv soha nem tal√°lt volna utat hozz√°d. √Čppen most alkotod meg, aminek megteremt√©s√©t elhat√°roztad: nagy v√°ltoz√°st hozni az √©letedbe!

ISBN: 9789635296262
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 243 oldal
Kötés: kemény kötés
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A vonzás törvénye - Esther Hicks, Jerry Hicks
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK