Keresés

185,00Ron
138,75Ron

A vil√°g boratlasza - Johnson, Hugh; Robinson, Jancis
Alexandra Kiadó
A vil√°g boratlasza 1971-ben megjelent elsŇĎ kiad√°sa t√∂rt√©nelmet √≠rt a k√∂nyvkiad√°sban. Tizenn√©gy nyelven adt√°k ki, √©s mostanra m√°r t√∂bb mint n√©gymilli√≥ p√©ld√°nyt adtak el belŇĎle. A vil√°g legtekint√©lyesebb borszak√≠r√≥ p√°rosa, Hugh Johnson √©s Jancis Robinson tehets√©g√ľket egyes√≠tve ism√©t √∂sszefogtak, hogy elk√©sz√≠ts√©k e mestermŇĪ hatodik kiad√°s√°t.
A vil√°g boratlasza a kartogr√°fiai √°br√°zol√°s ter√©n is k√∂zismerten remekel: a hatodik kiad√°s imm√°r 200 t√©rk√©ppel b√ľszk√©lkedhet. Minden egyes t√©rk√©p √°tdolgozott √©s friss√≠tett form√°ban ker√ľlt a k√∂tetbe, amely tov√°bbi 20 t√©rk√©ppel gazdagodott. Ezek t√∂bbek k√∂z√∂tt a Napa-v√∂lgy egyes r√©szeit, illetve a dinamikusan fejlŇĎdŇĎ r√©gi√≥kat (pl. a spanyolorsz√°gi Tor√≥t, a Peloponn√©szoszt, a d√©l-afrikai Constanti√°t, valamint az ausztr√°l Limestone Coast borvid√©ket) √°br√°zolj√°k. √öj-Z√©land eset√©ben Central Otago √©s Martinborough is k√ľl√∂n t√©rk√©pen szerepel.
A k√∂tet a kritikusok szerint alapmŇĪ, √©s egyben az egyik legink√°bb m√©rt√©kad√≥ √©s felhaszn√°l√≥bar√°t bork√∂nyv, √≠gy nem hi√°nyozhat egyetlen borbar√°t k√∂nyvt√°r√°b√≥l sem.

ISBN: 9633706152
Kiadva : 2008.
Oldalsz√°m : 400
Méret [mm] : 242 x 298 x 35
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A vil√°g boratlasza - Johnson, Hugh; Robinson, Jancis
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK