Keresés

64,57Ron
48,43Ron

A ‚ÄčTitok, ami megv√°ltoztatta az √©letem - Rhonda Byrne
√Čdesv√≠z Kiad√≥
Hétköznapi emberek sikertörténetei

Rhonda Byrne A Titok c√≠mŇĪ film meg√°lmod√≥ja √©s megalkot√≥ja. A dokumentumfilm 2006-ban torn√°d√≥k√©nt s√∂p√∂rt v√©gig a vil√°gon, milli√≥k √©let√©t megv√°ltoztatva √©s egy glob√°lis mozgalmat elind√≠tva. Ugyanebben az √©vben jelent meg Rhonda k√∂nyve, A Titok. A k√∂nyvet t√∂bb mint √∂tven nyelvre leford√≠tott√°k, √©s az √©vsz√°zad leghosszabb ideig sz√°mon tartott bestsellere lett. Rhonda ezenk√≠v√ľl m√©g h√°rom bestsellert √≠rt: Az ErŇĎt 2010-ben, A Var√°zslatot 2012-ben √©s A HŇĎst 2013-ban.
A titok, amit több millió ember életét megváltoztatta.

Az elm√ļlt √©vtizedben Rhonda Byrne A Titok c√≠mŇĪ bestsellere igazi jelens√©gk√©nt v√°ltoztatta meg a vil√°got, √©s tagadhatatlanul rendk√≠v√ľl nagy hat√°st fejtett ki olvas√≥k milli√≥ira az eg√©sz vil√°gon. Most, elsŇĎ alkalommal Rhonda Byrne egy v√°logat√°st √°ll√≠tott √∂ssze azokb√≥l a legfelemelŇĎbb √©s legmegind√≠t√≥bb igaz t√∂rt√©netekbŇĎl, melyek mind a Titok erej√©t bizony√≠tj√°k, √©s amelyek olyan emberek √°tv√°ltoz√°s√°t mutatj√°k be, amilyen te is vagy. A Titok, ami megv√°ltoztatta az √©letem azokr√≥l a h√©tk√∂znapi emberekrŇĎl sz√≥l, akiknek a Titok tan√≠t√°sait alkalmazva siker√ľlt t√∂k√©letesen megv√°ltoztatniuk a p√©nzhez, az eg√©szs√©g√ľkh√∂z, a kapcsolataikhoz, a szeretethez, a csal√°djukhoz √©s a karrierj√ľkh√∂z fŇĪzŇĎdŇĎ viszonyukat. A k√∂nyv seg√≠ts√©g√©vel te is megtudhatod, hogyan v√°ltoztathatod meg az eg√©sz √©letedet a vil√°gegyetem fantasztikus erej√©vel.
Egy √©vtizede Rhonda Byrne bestsellere, A Titok rengeteg olvas√≥t √∂szt√∂nz√∂tt m√°r arra, hogy megossz√°k t√∂rt√©net√ľket, √©s elmes√©lj√©k, hogyan v√°ltozott meg csod√°latos m√≥don az √©let√ľk. A Titok, ami megv√°ltoztatta az √©letem egy tekint√©lyes v√°logat√°s a legsz√≠vmelengetŇĎbb √©s legfelemelŇĎbb t√∂rt√©netekbŇĎl. Mindegyik t√∂rt√©net hitelesen mutatja be azt az utat, amelyik az √©let minden ter√ľlet√©n sikerhez vezet: a p√©nz√ľgyek, az eg√©szs√©g, a kapcsolatok, a szerelem, a csal√°d √©s a karrier ter√ľlet√©n egyar√°nt. A Titok, ami megv√°ltoztatta az √©letem szereplŇĎinek t√∂rt√©netei bizony√≠tj√°k, hogy b√°rki megval√≥s√≠thatja az √°lmait.

THE SECRET sorozat
Oldalsz√°m: 271 oldal
K√∂t√©s: KEM√ČNYT√ĀBLA, V√ČDŇźBOR√ćT√ď
ISBN: 9789635295593
Megjelenés: 2016
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A ‚ÄčTitok, ami megv√°ltoztatta az √©letem - Rhonda Byrne
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Az emberi test 1.
Az emberi test 1.
33,30Ron 
28,31Ron
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK