Keresés

51,61Ron
41,29Ron

A siker szavai - Dr. Rainer Zitelmann
Trivium Kiadó
Gondolatok h√≠res gondolkod√≥kt√≥l, tud√≥sokt√≥l √©s √ľzletemberektŇĎl

Egy j√≥ aforizma egy eg√©sz k√∂nyv b√∂lcsess√©ge, egyetlen mondatba sŇĪr√≠tve.
Theodor Fontane

A k√∂nyvben tal√°lhat√≥ aforizm√°kban √©s id√©zetekben k√©t √©vezred tanuls√°gai √©s tapasztalatai √∂sszegzŇĎdnek. Term√©szetesen mind a kiv√°laszt√°s, mind a komment√°rok szubjekt√≠vek. T√ľkr√∂zik a szerzŇĎ tanuls√°gait √©s a tapasztalatait, amiket t√∂rt√©n√©szk√©nt, menedzserk√©nt, v√°llalkoz√≥k√©nt √©s befektetŇĎk√©nt nyert. Ez a szokatlan kombin√°ci√≥ magyar√°zza azt is, hogy mi√©rt ilyen v√°ltozatos a kiv√°lasztott, id√©zett szem√©lyis√©gek √∂ssze√°ll√≠t√°sa.
Ugyan√ļgy jelen vannak a k√∂nyvben a klasszikus filoz√≥fusok, mint a modern √≠r√≥k, sikeres v√°llalkoz√≥k, tud√≥sok √©s mŇĪv√©szek. Tal√°lunk benne id√©zeteket Albert Einstein - fizikust√≥l, a mŇĪv√©sz Michelangel√≥t√≥l, az Apple alap√≠t√≥j√°t√≥l, Steve Jobst√≥l, Henry Fordt√≥l, Cicer√≥t√≥l, Konfuciust√≥l, SchopenhauertŇĎl vagy Goeth√©tŇĎl.
Ez a k√∂nyv arra hivatott k√©sztetni olvas√≥j√°t, hogy elgondolkodjon saj√°t mag√°r√≥l, a k√≠v√°ns√°gair√≥l √©s a c√©ljair√≥l. Arra hivatott, hogy megihlesse, b√°tors√°got √©s erŇĎt adjon neki, hogy a neh√©z helyzetekkel is megbirk√≥zzon. Gyakorlati √ļtmutat√°st ny√ļjt, √©s a munk√°val √©s a mindennapi √©lettel kapcsolatos tippeket tartalmaz. Az id√©zetekben √©s a mondatokban rejlŇĎ b√∂lcsess√©gek arra √∂szt√∂nzik majd az olvas√≥t, hogy elgondolkodjon a saj√°t √©let√ļtj√°n √©s mindenekelŇĎtt arra, hogy cselekedjen!

Hiszen nem elég tudni, használni is kell; nem elég akarni, tenni is kell.
Johann Wolfgang Goethe

ISBN: 9786155334405
Kiadva : 2016.
Oldalak sz√°ma: 176 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A siker szavai - Dr. Rainer Zitelmann
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK