Keresés

64,56Ron
48,42Ron

A parancs: hal√°l - Vince Flynn - Kyle Mills
General Press Kiadó
Amikor a pakiszt√°ni hat√≥s√°gok egy belpolitikai visz√°ly k√∂vetkezt√©ben nukle√°ris fegyvereket visznek az orsz√°g k√ľl√∂nb√∂zŇĎ r√©szeibe, Mitch Rapp, a CIA terrorelh√°r√≠t√≥ √ľgyn√∂ke megpr√≥b√°lja megakad√°lyozni, hogy a k√©nyes sz√°ll√≠tm√°ny a terrorist√°k kez√©be ker√ľlj√∂n. Az akci√≥ azonban nem √ļgy s√ľl el, ahogy tervezi. Megjelenik ugyanis a sz√≠nen egy igazi gyilkol√≥g√©p, aki azt kapta parancsba, hogy iktassa ki Rappet.
R√°ad√°sul k√∂zben Oroszorsz√°g is meg akarja kaparintani az atomt√∂lteteket. Az orosz eln√∂k√∂t viszont nem a b√©kev√°gy hajtja: feltett sz√°nd√©ka, hogy k√°oszba tasz√≠tsa a K√∂zel-Keletet. Egyed√ľl Rapp hi√ļs√≠thatja meg az √∂rd√∂gi tervet, aki az Iszl√°m √Āllam tagj√°nak adva ki mag√°t Irak legvesz√©lyesebb r√©szeire utazik. Azt azonban nem sejti, hogy itt hal√°los fenyeget√©s v√°r r√°.

A parancs: hal√°l nem okoz csal√≥d√°st az akci√≥thrillerek rajong√≥inak. A feszes √ľtemŇĪ, izgalmas fordulatokban bŇĎvelkedŇĎ reg√©ny emellett olyan aktu√°lis vil√°gpolitikai k√©rd√©seket is felvet, amelyek mindannyiunk sors√°ra hat√°ssal lehetnek.

ISBN: 9789634521167
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 352 oldal
Méret: 137 x 40 x 197
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A parancs: hal√°l -  Vince Flynn - Kyle Mills
    A parancs: hal√°l - Vince Flynn - Kyle Mills
    64,56Ron
    48,42Ron (Kateg√≥ria: Krimi)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK