Keresés

30,52Ron
22,89Ron

A mennyorsz√°g √ľzenete - Baertz, Liselotte
Pythia Könyvkiadó; Hermit Könyvkiadó
√Člet √©s hal√°l angyalai

N√©met nyelvter√ľleten Liselotte Baertz az egyik legtapasztaltabb terapeuta √©s b√∂lcsess√©goktat√≥. Imm√°r harminc √©ve vezeti az embereket a szellemi √ļtjukon, √©s amikor elj√∂n az idŇĎ, elvezeti ŇĎket vil√°gunk k√ľsz√∂b√©re, a f√©ny birodalm√°ba is.
Spiritu√°lis mŇĪvei r√©v√©n mindig kit√°rta a belsŇĎ vil√°gba ny√≠l√≥ kaput, √©s behatolt az √©let √©s a hal√°l titokzatoss√°g√°ba. M√©lyensz√°nt√≥ tapasztalataib√≥l mer√≠tve k√∂nyveiben alapos r√©szletesess√©ggel √°br√°zolja az √©let, a hal√°l √©s az √ļjj√°sz√ľlet√©s teljes folyamat√°t. Ebben az √∂sszef√ľgg√©sben is eml√≠t√©st tesz az angyalok szerep√©rŇĎl. R√°mutat arra, hogy a magasabb l√©nyek hat√°rozz√°k meg az √©let√ľnket √©s a hal√°l sz√°munkra csup√°n nehezen elk√©pzelhetŇĎ b√∂lcsess√©ggel √©r fel. Senki sincs egyed√ľl! A legnehezebb √≥r√°kban az √©let √©s a hal√°l angyalai oltalmaz√≥ kezet ny√ļjtanak v√©denceiknek.
Liselotte Baertznek siker√ľlt a nagy titkot elhoznia erre a vil√°gra, majd abb√≥l kivonnia. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎen ezt a vil√°got is √©s a m√°sik vil√°got is egy kicsit √°ttekinthetŇĎbb√© √©s √©rthetŇĎbb√© tette. Ez a k√∂nyv nemcsak tud√°st √©s betekint√©st, hanem mindenekelŇĎtt mened√©ket √©s rem√©nyt ny√ļjt. Ez az a k√∂nyv, ami bizonyoss√°got ad arr√≥l, hogy az ember soha nincs egyed√ľl.
Az √©let √©s a hal√°l szellemi vezetŇĎje.
A Halottak Nyugati Könyvében igazi ezoterikus tudásra leltek.

ISBN: 9639790490
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 124
Méret [mm] : 130 x 204 x 7
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A mennyorsz√°g √ľzenete - Baertz, Liselotte
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK