Keresés

55,13Ron
41,35Ron

A mennyország létezik - Alexander, Eben, dr.
Magnólia
Egy idegseb√©sz tapasztalatai a t√ļlvil√°gr√≥lT√∂bb ezer embernek volt m√°r hal√°lon t√ļli √©lm√©nye, de a term√©szettudom√°nyok kutat√≥i mindezid√°ig azon az √°ll√°sponton voltak, hogy t√ļlvil√°g nincsen. Dr. Eben Alexander idegseb√©sz is ezen tud√≥sok k√∂z√© tartozott. Tiszt√°ban volt azzal, hogy a hal√°lk√∂zeli √©lm√©ny l√©tezŇĎ jelens√©g, de √ļgy gondolta, csup√°n a trauma √°ltal megviselt idegp√°ly√°k term√©ke.
Egy sz√©p napon viszont az ŇĎ agy√°t is megt√°madta egy ritka betegs√©g. A homloklebenye, amely az √©rzelmek√©rt √©s gondolatok√©rt felelŇĎs - mindazon dolgok√©rt, amelyek emberr√© tesznek minket -, teljesen le√°llt.
Dr. Alexander h√©t napig k√≥m√°ban fek√ľdt, majd amikor az orvosai m√°r feladt√°k a rem√©nyt, egyszer csak kinyitotta a szem√©t, √©s visszat√©rt az √©letbe.
Gy√≥gyul√°s√°t orvosi csod√°nak tartj√°k, de az igazi csoda nem csup√°n erre korl√°toz√≥dik. A k√≥ma alatt dr. Alexander megj√°rta a t√ļlvil√°got, √©s tal√°lkozott egy angyalszerŇĪ l√©nnyel, aki bevezette a testen t√ļli l√©tez√©s legapr√≥bb rejtelmeibe. Az orvos √ļtja sor√°n az univerzum isteni forr√°s√°val is tal√°lkozott.

Dr. Alexander t√∂rt√©nete nem a fant√°zia mŇĪve. Betegs√©ge elŇĎtt k√©ptelen volt term√©szettudom√°nyos n√©zeteit √∂sszeegyeztetni az istenhittel, a l√©lekbe √©s a t√ļlvil√°gba vetett hit√©vel. √Čbred√©se √≥ta azon orvosok k√∂z√© tartozik, akik √ļgy gondolj√°k, a teljes eg√©szs√©get csak az√°ltal lehet el√©rni, ha tudatosul benn√ľnk: Isten √©s a l√©lek l√©tezŇĎ dolgok, √©s a hal√°l nem minden dolgok v√©ge, csup√°n egy k√∂vetkezŇĎ √°llom√°s kapuja.
Ez a t√∂rt√©net az eg√©sz vil√°gn√©zet√ľnket felforgathatja. Sem a tud√≥sok, sem a h√≠vŇĎk nem int√©zhetik el egyetlen k√©zlegyint√©ssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja v√°ltoztatni az √©let√©t.

ISBN: 6155272172
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 208
Méret [mm] : 129 x 205 x 17
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A mennyország létezik - Alexander, Eben, dr.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK