Keresés

75,00Ron
56,25Ron

A magyar ház mágikus titka - Színia Bodnár Erika
P√ľski
Van egy álmom…
Ebben az √°lomban Magyarorsz√°gon olyan h√°zak √©p√ľlnek, amelybŇĎl teljesen egy√©rtelmŇĪen kider√ľl egy idegen sz√°m√°ra, hogy csakis Magyarorsz√°gon j√°rhat.

Ezek a h√°zak ŇĎseink tud√°sa alapj√°n, term√©szetes anyagokb√≥l, a magyar t√©rrendez√©s j√≥l bev√°lt szab√°lyai szerint k√©sz√ľlnek, √©s j√≥ benn√ľk √©lni.

Ezek a házak nem mediterrán házak, nem alpesi faházak, nem kínai pagodák, és még csak nem is a kínai feng shui elveit követik.

Nek√ľnk, magyaroknak ugyanis olyan magas szintŇĪ √©p√≠t√©szeti, t√©rrendez√©si hagyom√°nyunk √©s jelk√©prendszer√ľnk van, amely minden ut√°nz√°st f√∂l√∂slegess√© tesz, √©s amelyben az idegen elvek meghonos√≠t√°sa csup√°n z√ľrzavart okoz.
A magyar t√©rrendez√©s - √öj BŇĎv√≠tett kiad√°s


Ebben a k√∂nyvben megtal√°lhat√≥k azok az elvek, amelyek szerint ŇĎseink √©p√≠tkeztek, √≠gy az is kider√ľl, hogy a magyar h√°z szerkezete bizony olyan kozmikus alapokon √©s jelk√©prendszeren nyugszik, amelyek a Teremt√©s folyamat√°nak val√≥s ismeret√©bŇĎl sz√ľlettek.

Nem v√©letlen√ľl n√©gysz√∂gletes a h√°zak alaprajza, nem v√©letlen az ablakok form√°ja, oszt√°sa, nem v√©letlen a h√°zak t√°jol√°sa, a kapuk elhelyez√©se, √©s nem v√©letlen a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ d√≠sz√≠t√©sek haszn√°lata sem, ugyanis a magyar h√°z egy t√©rbeli √∂sszetett rov√°sjel, amely a jelk√©pek ismerŇĎi sz√°m√°ra pontosan olvashat√≥; olvasata pedig a legmagasabb rendŇĪ dolog, ami a f√∂ldbolyg√≥n l√©tezik, √©s amely √≠gy hangzik: ISTEN.

A magyar hagyom√°nyban is l√©teznek √©vezredek √≥ta haszn√°lt t√©rrendez√©si szab√°lyok, amelyek sokszor egybeesnek a k√≠nai feng shui t√∂rv√©nyeivel, de sokszor gy√∂keresen elt√©rnek att√≥l. Magyarorsz√°gon √©ppen ez√©rt nem alkalmazhat√≥ egy az egyben a k√≠nai feng shui tan√≠t√°sa. Figyelembe kell venni a t√©relemz√©sn√©l t√∂bbek k√∂z√∂tt a magyar gondolkod√°srendszert, vil√°gk√©pet, √©s a magyar hagyom√°nyokat. Amikor a hagyom√°ny megsz√ľletett, nagyon-nagyon r√©gen, az emberek pontosan tudt√°k, mit mi√©rt √©p√≠tenek √©ppen √ļgy, √©s nem m√°sk√©pp. Minden √©p√≠t√©szeti elem valamilyen m√°ig mŇĪk√∂dŇĎ szimb√≥lum, amely az √©letet, az embert szolg√°lja. A h√°z nem egy rak√°s t√©gla √©s n√©mi faanyag. A h√°z az ember test√©nek folytat√°sa, amely v√©di, √©s egyben √∂sszek√∂ti a Vil√°gegyetemmel. Amennyiben tudjuk, hogyan √©p√≠ts√ľk meg helyesen?

ISBN: 9789630656443
Oldalsz√°m: 180 oldal
Kötésmód: kartonkötés
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A magyar ház mágikus titka - Színia Bodnár Erika
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK