Keresés

90,65Ron
67,99Ron

A Liverpool története 10 meccsben - Jonathan Wilson
Akadémiai Kiadó
Jonathan Wilson, a magyar nyelven is hatalmas sikert arat√≥ Futballforradalmak szerzŇĎje √ļj k√∂nyv√©ben a nemzetk√∂zileg legsikeresebb angol klub, a Liverpool FC t√∂rt√©net√©t mes√©li el. A szerzŇĎ t√≠z kulcsfontoss√°g√ļ meccs kr√≥nik√°j√°n kereszt√ľl mutatja be a V√∂r√∂s√∂k mag√°val ragad√≥ t√∂rt√©nelm√©t - a 19. sz√°zad v√©g√©tŇĎl eg√©szen addig a var√°zslatos isztambuli √©jszak√°ig, amelyen a csapat Steven Gerrard √©s Jerzy Dudek vezet√©s√©vel h√°romg√≥los h√°tr√°nyt t√ľntetett el az AC Milan elleni BL-d√∂ntŇĎben.

A k√∂tet ugyanakkor j√≥val t√∂bbet ny√ļjt nosztalgikus m√ļltid√©z√©sn√©l. A szerzŇĎ a r√° jellemzŇĎ olvasm√°nyos st√≠lusban mutatja be azokat az edzŇĎket, j√°t√©kosokat √©s esem√©nyeket, amelyek meghat√°roz√≥ form√°l√≥i voltak a klub karakter√©nek. Megtudjuk, hogyan v√°lt a Liverpool a helyi iparvid√©k munk√°sainak kedvenc√©bŇĎl eur√≥pai sikereket halmoz√≥ szt√°rcsapatt√°, milyen munkam√≥dszerekkel mentette √°t elŇĎdje, Bill Shankly √∂r√∂ks√©g√©t Bob Paisley, de az is kider√ľl, milyen kih√≠v√°sokkal kellett megk√ľzdenie annak a Kenny Dalglish-nak, aki pillanatok alatt lett a klub √ľnnepelt j√°t√©kos√°b√≥l hatalmas elv√°r√°sokkal szemben√©zni k√©nytelen menedzser.

A k√∂nyv amellett, hogy remek st√≠lusban meg√≠rt klubt√∂rt√©neti enciklop√©dia, seg√≠t meg√©rteni az angol futball mechanizmusait, a Liverpool √©s a Manchester United rivaliz√°l√°s√°t, valamint a Premier League dinamikus, √ľzleti logika √°ltal vez√©relt mŇĪk√∂d√©s√©t. A lapokon olyan legend√°s egy√©nis√©gek karrierj√©nek eml√©kezetes meccsei √©s g√≥ljai elevenednek meg, mint Kevin Keegan, Greame Souness, Alan Hansen, Ian Rush, Joe Fagan, Robbie Fowler, Steve McManaman, Michael Owen vagy √©ppen a nemr√©giben visszavonult Steven Gerrard. A k√∂nyv remek h√°tt√©rolvasm√°ny az angol bajnoks√°g, valamint a nemzetk√∂zi kupasorozatok k√∂vet√©s√©hez.

ISBN: 9789630596442
Kiadva : 2017.
Oldalsz√°m: 436 oldal
Kötés: Keménytáblás
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A Liverpool története 10 meccsben - Jonathan Wilson
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK