Keresés

160,00Ron
120,00Ron

A k√©k v√©r gyermekei I-II. - Golenya √Āgnes
Mag√°nkiad√°s
" A K√ČK V√ČR GYERMEKEI a Sz√≠riusz-rendszer csal√°dj√°hoz tartoz√≥ f√∂ldi emberek. A k√©ks√©g egy magas szintŇĪ tudat√°llapot, rezg√©sminŇĎs√©g. Tobozmirigy√ľnk kalcitkrist√°lyai k√©k sz√≠nŇĪ fotonokat bocs√°tanak ki, ha a harmadik szem√ľnk akt√≠v. A k√©k a hangrezg√©sek vil√°g√°ban m√°r a szf√©r√°k zen√©je, az Eget a F√∂lddel a k√©ks√©g k√∂ti √∂ssze.

Ezt az erŇĎt, ezt a k√©k tudati- √©s l√©tminŇĎs√©get ŇĎrzik sz√°munkra a k√©ks√©g papjai, a m√°gusok, a Mag-ŇĎs√∂k, akik sok korban sokf√©le n√©vvel, de azonos k√©k sz√≠riuszi tudattal √©rkeztek k√∂z√©nk, hogy a szellemi szomjaz√≥knak inni adjanak a tiszta forr√°sb√≥l.

Az elsŇĎ k√∂tetben a has√≠tatlan EGY emberr√© v√°l√°s√°nak, a t√©ridŇĎben val√≥ al√°sz√°ll√°s√°nak c√©lj√°t √©s neh√©z √ļtj√°t √©rthetj√ľk meg e k√©ks√©g papjainak ŇĎsi tud√°s√°val.

A m√°sodik k√∂tet k√∂zponti tan√≠t√°sa a Sz√≠riusz-rendszerrŇĎl √©s az onnan a F√∂ldre ker√ľlt DNS-√ľnkrŇĎl olyan √ļj inform√°ci√≥kat tartalmaz, amik eddig nem lehettek nyilv√°nosak. Most van itt az idŇĎ, illetve az idŇĎr√©s, az idŇĎv√°kuum, amikor t√∂bb rendszer, ciklus "√∂ssze√©r" √©s egy nagy "v√°lt√≥√°ll√≠t√°sra", √ļj kozmikus kapcsol√≥d√°sok kialak√≠t√°s√°ra van lehetŇĎs√©g√ľnk!

A megd√∂bbentŇĎen √ļj tud√°s egy alapjaiban √ļj rendszert k√©pez, amit lehetetlen befogadni annak, aki nem √°ll k√©szen egy merŇĎben √ļj l√©tez√©sre, mely m√°r egy elm√©nt√ļli √°llapot-rendszer."

ISBN: 9789631203622
Kiadva : 2017.
Kötés: Kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A k√©k v√©r gyermekei I-II.  - Golenya √Āgnes
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK