Keresés

40,70Ron
30,53Ron

A j√∂vŇĎ √©p√≠t√©szete - Kushner, Marc
HVG Kiadó Zrt.
100 k√ľl√∂nleges √©p√ľlet

"A kommunik√°ci√≥s forradalom k√∂zepette az √©p√≠t√©szek val√≥s idŇĎben ismerhetik meg a v√©lem√©ny√ľnket, ami lehetŇĎv√© teszi (√©s n√©ha k√©nyszer√≠ti is ŇĎket), hogy olyan √ļj √∂tletekkel √©s megold√°sokkal √°lljanak elŇĎ, amelyek v√°laszt adnak korunk leg√©getŇĎbb t√°rsadalmi √©s k√∂rnyezeti k√©rd√©seire."

Hogyan lehet kisebb helyen √©lni? Tud-e egy √©p√ľlet l√©legezni? Lehet-e a f√∂ld alatt napozni? Vajon az √©p√≠t√©szet seg√≠thet legyŇĎzni a r√°kot?

Marc Kushner √©p√≠t√©sz, az Architizer.com alap√≠t√≥ja egyed√ľl√°ll√≥ n√©zŇĎpontb√≥l, az √©p√≠t√©szet √©s a k√∂z√∂ss√©gi m√©dia tal√°lkoz√°sa felŇĎl mutat be 100 alkot√°st, amelyek m√°r most elŇĎrevet√≠tik a j√∂vŇĎ √©p√≠t√©szet√©nek √ļjszerŇĪs√©geit. A vil√°g k√ľl√∂nb√∂zŇĎ pontjain megval√≥sult √©p√≠t√©szeti csod√°k fantasztikus fot√≥i √©s t√∂rt√©netei j√≥l √©rz√©keltetik, milyen sz√©d√ľletes iramban fejlŇĎdik az √©p√≠t√©szet a digit√°lis korban.

TED - gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni.
A TED a technol√≥gia, a sz√≥rakoztat√°s √©s a diz√°jn t√©mak√∂reivel foglalkoz√≥ konferenciak√©nt indult h√ļsz √©ve, ma azonban m√°r szinte nincs is olyan t√©ma, amelyrŇĎl ne tartan√°nak elŇĎad√°st a TED sz√≠npad√°n. Inspir√°l√≥ elŇĎad√°sokat hallhatunk a tudom√°ny, a kult√ļra, a diz√°jn, a sz√≥rakoztat√°s √©s az √ľzlet vil√°g√°b√≥l, valamint a legk√ľl√∂nb√∂zŇĎbb glob√°lis probl√©m√°kr√≥l, t√∂bb mint 100 nyelven. Szenved√©lyesen hisznek a gondolatok erej√©ben, amelyek k√©pesek megv√°ltoztatni az emberek hozz√°√°ll√°s√°t, √©let√©t, sŇĎt az emberis√©g j√∂vŇĎj√©t.

TED Books - Kis könyvek, nagy gondolatok.
Ahol a TED-elŇĎad√°sok v√©get √©rnek, ott kezdŇĎdnek a k√∂nyvek. El√©g r√∂videk ahhoz, hogy gyorsan inform√°ci√≥hoz juthass, viszont el√©g hossz√ļak is, hogy m√©lyebbre √°shass egy-egy t√©m√°ban. A k√∂nyvsorozatban helyet kap mindenf√©le tartalom: az √©p√≠t√©szettŇĎl az √ľzleti √©letig, az ŇĪrutaz√°st√≥l a szerelemig.

ISBN: 9633042311
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m : 190
Méret [mm] : 125 x 176 x 14
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A j√∂vŇĎ √©p√≠t√©szete - Kushner, Marc
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK