Keresés

74,00Ron
55,50Ron

A hosszabb √ļton Afrik√°ba - Ewan McGregor, Boorman Charley
Konkrét Könyvek
John o'Groatstól Fokvárosig

Tizennyolc orsz√°g.
√Ėt leng√©scsillap√≠t√≥.
Két motoros.
Egy lenyŇĪg√∂zŇĎen kalandos √ļt.

Miut√°n 2004-ben a sz√≠n√©sz √©s motorrajong√≥ Ewan McGregor √©s Charley Boorman k√∂rbemotorozta a vil√°got, nem szŇĪnt meg benn√ľk a kalandv√°gy. Afrik√°ban tett UNICEF-l√°togat√°suk ut√°n tudt√°k, ide m√©g vissza kell t√©rni√ľk, hogy teljes eg√©sz√©ben megismerj√©k ezt a fantasztikus kontinenst.

Elindultak h√°t tizen√∂tezer m√©rf√∂ldes √ļtjukra. K√©t vadonat√ļj BMW megpakolva mindennel, amire sz√ľks√©g√ľk lehet. Vel√ľk utazott Russ Malkin producer-rendezŇĎ √©s David Alexanian, valamint "A hosszabb √ļton" csapata. A sk√≥ciai John o'Groatsb√≥l indultak, Anglia a leg√©szakibb cs√ľcsk√©bŇĎl jutottak le az Agulhas-fokig, D√©l-Afrika legd√©libb szeglet√©be.

√ötk√∂zben megtapasztalhatt√°k a vil√°g legr√°z√≥sabb √ļtjait, √©s a f√∂ldkereks√©g tal√°n legkedvesebb, legbar√°ts√°gosabb embereivel tal√°lkozhattak. Motorjaikon eljutottak az egyiptomi piramisokhoz, Tun√©zi√°ban ell√°togattak Luke Skywalker h√°z√°ba. Megismerkedtek olyan emberekkel, akik megj√°rt√°k a poklot: ugandai gyerekkaton√°kkal √©s a tapos√≥akn√°k √°ltal megnyomor√≠tott eti√≥p gyerekekkel. Ruand√°ban k√∂zelebbi ismerets√©gbe ker√ľltek egy gorillacsal√°ddal, Botswan√°ban pedig kis h√≠j√°n eltaposta ŇĎket egy elef√°ntcsorda.

Ewan √©s Charley gyakran sz√©lsŇĎs√©ges idŇĎj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt motorozott. A csak r√°juk jellemzŇĎ humorral √©s ŇĎszintes√©ggel mes√©lik el kalandjaikat: a dr√°m√°t, a vesz√©lyeket, a teljes kimer√ľlts√©get √©s az izgalmat, hogy ism√©t egy√ľtt motorozhatnak egy var√°zslatos √©s csod√°latos kontinensen.

ISBN: 9637424434
Kiadva : 2008.
Oldalsz√°m : 336
Méret [mm] : 165 x 235 x 30
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
Akik megvették a terméket még ezt is választották:
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A hosszabb √ļton Afrik√°ba - Ewan McGregor, Boorman Charley
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK