Keresés

68,45Ron
51,34Ron

A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer - Kovács József
SzerzŇĎi kiad√°s
"Sokunkban felmer√ľl a k√©rd√©s: hidrog√©n-peroxiddal gy√≥gy√≠tani? Lehets√©ges ez? Igen! Az ut√≥bbi √©vek tudom√°nyos felfedez√©sei √©s az ez ir√°nyban v√©gzett orvosi gyakorlat arr√≥l tan√ļskodik, hogy a hidrog√©n-peroxid igen sok emberi betegs√©g hat√©kony gy√≥gy√≠t√≥ja.
Az eddig torok√∂bl√∂get√©sre haszn√°lt √©s sebfertŇĎtlen√≠tŇĎ hat√°s√°r√≥l ismert szerrŇĎl m√°ra kider√ľlt, hogy tiszt√≠tja a v√©red√©nyeket, k√©pes oxig√©nnel d√ļs√≠tani a v√©rt, √≠gy alkalmazhatjuk a sz√≠v √©s √©rrendszeri betegs√©gek gy√≥gy√≠t√°s√°ra; fertŇĎtlen√≠tŇĎ hat√°sa r√©v√©n eredm√©nyesen veszi fel a k√ľzdelmet a szervezet√ľnket fertŇĎzŇĎ mikroorganizmusokkal szemben; haszn√°lhatjuk gyullad√°sos betegs√©gek ellenszerek√©nt, de az onkol√≥giai betegs√©gekre is hat√©kony gy√≥gyszer.
A k√∂nyv r√©szletes gyakorlati √ļtmutat√≥kat tartalmaz a hidrog√©n-peroxid alkalmaz√°s√°r√≥l √ļgy k√ľlsŇĎleg, mint belsŇĎleg. A szerzŇĎ p√©ld√°k sokas√°g√°n kereszt√ľl mutatja be e szerrel val√≥ kezel√©sek eredm√©nyeit, gyakorlati tan√°csokkal l√°tja el olvas√≥it.
Nem csak figyelemfelkeltŇĎ ez a k√∂nyv, meg√≠r√°s√°t hossz√ļ ideig folytatott tudom√°nyos kutat√°sok eredm√©nyeinek tanulm√°nyoz√°sa elŇĎzte meg.
Gy√≥gy√≠t√°saik sor√°n hasznos√≠thatj√°k term√©szetgy√≥gy√°szok, valamint m√°s alternat√≠v gy√≥gy√≠t√≥k is." (a SzerzŇĎ)


ISBN: 9630695695
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 200
Méret [mm] : 140 x 200 x 11
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A hidrogén-peroxid az eltitkolt gyógyszer - Kovács József
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK