Keresés

40,70Ron
34,60Ron

A f√©rfi √ļtja II. - Richard Rohr
Ursus Libris
Maszkok, hegek, archetípusok

A f√©rfi √ļtja c√≠mŇĪ, Richard Rohr elŇĎad√°s-sorozat√°t tartalmaz√≥ k√∂nyv 2001-ben jelent meg kiad√≥nkn√°l, √©s nagy sikert aratott. A mostani term√©szetesen √∂n√°ll√≥an is olvashat√≥ k√∂tet √≠r√°sai √©rettebb √©s teljesebb form√°ban, egy√ļttal szerte√°gaz√≥bban bontj√°k ki az ott felvetett gondolatokat, √©s a f√©rfi √©let√ļtj√°nak szinte minden ter√ľlet√©t k√∂r√ľlj√°rj√°k. A harcos, a vezetŇĎ, a m√°gus, a szeretŇĎ √©s az apa szerepei egyar√°nt ter√≠t√©kre ker√ľlnek, de sz√≥ esik a gyakran gyermekkori probl√©m√°kra, p√©ld√°ul apahi√°nyra visszavezethetŇĎ szerepzavarokr√≥l is.
Ez a k√∂nyv a f√©rfiakr√≥l sz√≥l, elsŇĎsorban f√©rfiaknak. M√©ghozz√° ŇĎszint√©n, ami nem v√©letlen. Mert az igazs√°g kimond√°sa hagyom√°nyosan ink√°bb a f√©rfiak dolga lenne. De sokszor nem tessz√ľk. Ostobas√°gb√≥l, gyenges√©gbŇĎl, k√©nyelmess√©gbŇĎl, haszonles√©sbŇĎl. √Čs azt√°n ott √°llunk egy beszennyezett vil√°gban, √°titatva hazugs√°ggal, √©s m√°r nem is vessz√ľk √©szre, hogy hazudunk. SŇĎt a "k√∂z-hazugs√°got" tov√°bb g√∂rgetj√ľk, √©s megpr√≥b√°ljuk √°tadni a fiainknak. Nem csoda, hogy nem b√≠znak benn√ľnk. Igazs√°gokra √©s rendre v√°gynak. √Čs ha ap√°ikt√≥l nem kapj√°k meg, akkor m√°shol fogj√°k keresni.
Persze nem k√∂nnyŇĪ manaps√°g ŇĎszinte f√©rfinak, ap√°nak lenni. K√∂z√∂ss√©g n√©lk√ľl nem megy. Mag√°nyosan majdnem lehetetlen v√°llalkoz√°s felsz√°molni az √∂nszeretet hazugs√°gait. Richard Rohr kezdetektŇĎl fogva k√∂z√∂ss√©gekben m√©ri mag√°t, √©s k√∂z√∂ss√©gek √°ltal meg√©lt igazs√°gokr√≥l besz√©l. Amikor szem√©lyesen is megismerhettem, lenyŇĪg√∂z√∂tt a hiteless√©ge: amint kiv√°l√≥ elŇĎad√≥k√©nt szem√©lyis√©g√©nek eg√©sz√©vel k√∂zvet√≠ti tiszta erŇĎt sug√°rz√≥ gondolatait, amelyek l√©lek√©p√≠tŇĎ k√∂z√∂ss√©g√ľnkben, a F√©rfis√°torban kezdettŇĎl fogva fontos ir√°nymutat√≥ul szolg√°ltak.
(Lisztes Gábor, Férfisátor)

ISBN: 9789638663429
Kiadva : 2015.
Oldalsz√°m: 213 oldal
Kötés: puhatáblás, ragasztókötött
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A f√©rfi √ļtja II. - Richard Rohr
    A f√©rfi √ļtja II. - Richard Rohr
    40,70Ron
    34,60Ron (Kateg√≥ria: Szociol√≥gia)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK