Keresés

60,86Ron
45,65Ron

A fehér gyöngy - Furnivall, Kate
I.P.C. Könyvek
1941. Malajzia
Constance Hadley a gazdag √ľltetv√©nytulajdonos-feles√©gek l√°tsz√≥lag k√©nyelmes √©let√©t √©li, de borzalmas titkot rejt a m√ļltja, ami vesz√©lybe sodorhatja h√°zass√°g√°t. Egy√©bk√©nt sem √©lvezi a gyarmati √©lettel j√°r√≥ unalmat, a tikkaszt√≥ hŇĎs√©get √©s szerelem n√©lk√ľli h√°zass√°g√°t.
A jap√°n inv√°zi√≥ kezdet√©vel √©lete √∂r√∂kre megv√°ltozik. Mikor hullani kezdenek a bomb√°k Palur v√°ros√°ra, Connie √ļgy hat√°roz, hogy Szingap√ļrba menek√ľl a csal√°d haj√≥ja, a Feh√©r gy√∂ngy fed√©lzet√©n.
Az erŇĎs akarat√ļ nŇĎ f√©rj√©vel, fi√°val √©s h√°rom bar√°tj√°val az oldal√°n kihaj√≥zik a titokzatos haj√≥kereskedŇĎ, Fitzpayne t√°rsas√°g√°ban. Egyed√ľl Fitzpayne vezetheti ŇĎket biztons√°gban a D√©l-k√≠nai tenger szigetei k√∂z√∂tt, mik√∂zben ellens√©ges rep√ľlŇĎk vad√°sznak a menek√ľlŇĎk haj√≥ira.
Az √°lland√≥ vesz√©ly √©s bizonytalans√°g fesz√ľlts√©get √©s √©rzelmeket sz√≠tanak a t√°rsas√°g tagjai k√∂z√∂tt, fogyt√°n az √©lelem, r√°ad√°sul √ļj √ļtit√°rsakkal is gyarapodnak, mik√∂zben az √°ltaluk ismert vil√°g lassan darabokra hullik k√∂r√ľl√∂tt√ľk. K√∂zben Connie abszurd m√≥don m√©gis √©lvezi ezt az √ļjfajta szabads√°got, √©s felfedez mag√°nak egy izgalmas, k√ľl√∂nleges √©s val√≥di √©rzelmekkel teli vil√°got.

ISBN: 9636354114
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 512
Méret [mm] : 150 x 210 x 35
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A fehér gyöngy - Furnivall, Kate
    A fehér gyöngy - Furnivall, Kate
    60,86Ron
    45,65Ron (Kateg√≥ria: Romantikus)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK