Keresés

64,56Ron
54,88Ron

A fák titkos élete - Peter Wohlleben
Park könyvkiadó
Mit éreznek, hogyan kommunikálnak? Egy rejtett világ felfedezése

Az erdŇĎ a cs√∂nd, az √©rintetlen term√©szet, a mese √©s a titkok birodalma. Egy hely, ahol b√°rmi megt√∂rt√©nhet. Peter Wohlleben, a neves n√©met erd√©sz a f√°k titkos √©let√©be enged betekint√©st, √©s meglepŇĎ dolgokat t√°r fel. Mert az erdŇĎben √°mulatba ejtŇĎ dolgok t√∂rt√©nnek: a f√°k besz√©lgetnek egym√°ssal. Nemcsak ut√≥daikr√≥l gondoskodnak odaad√≥an, de idŇĎs √©s beteg szomsz√©daikat is √°polj√°k. A f√°k √©reznek √©s eml√©keznek. Hihetetlen? Pedig igaz!
Peter Wohlleben f√©nyt visz az erdŇĎ sŇĪrŇĪj√©be, √©s bepillant√°st enged egy titokzatos vil√°gba. A f√°k eddig nem is sejtett k√©pess√©geirŇĎl √≠rott lebilincselŇĎ tudom√°nyos essz√©iben a leg√ļjabb felfedez√©seket √©pp√ļgy figyelembe veszi, mint saj√°t tapasztalatait √©s √©rz√©seit. √Čs az olvas√≥ nem gyŇĎz √°lm√©lkodni a term√©szet csod√°in.

"Tanuls√°gos, m√©ly emp√°ti√°val meg√≠rt k√∂nyv, amely lehetŇĎv√© teszi sz√°munkra, hogy √ļj szemsz√∂gbŇĎl l√°ssuk az erdŇĎt. Peter Wohlleben k√∂nyve az erdŇĎh√∂z int√©zett szerelmi vallom√°s."
-Literatur Spiegel

Peter Wohlleben (1964) m√°r kisgyermekk√©nt term√©szetv√©dŇĎ akart lenni. ErdŇĎgazd√°lkod√°st tanult, √©s t√∂bb mint h√ļsz √©ven √°t a tartom√°nyi erdŇĎfel√ľgyelŇĎs√©g alkalmazottjak√©nt dolgozott. Hogy √∂kol√≥giai elk√©pzel√©seit a gyakorlatba is √°t√ľltesse, felmondott, √©s napjainkban az Eifel-hegys√©gben vezet egy k√∂rnyezetbar√°t erdŇĎgazdas√°got, ahol az ŇĎserdŇĎk vissza√°ll√≠t√°s√°n munk√°lkodik. Sz√°mos t√©v√©mŇĪsor vend√©ge, elŇĎad√°sokat tart √©s gyakorlatokat vezet; t√∂bb erdŇĎvel √©s a term√©szetv√©delemmel foglalkoz√≥ mŇĪ szerzŇĎje. Magyarul ez az elsŇĎ k√∂nyve.

ISBN: 9789633552803
Kiadva : 2016.
Oldalsz√°m: 220 oldal
Kötés: Keménytáblás
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A fák titkos élete - Peter Wohlleben
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK