Keresés

73,81Ron
59,05Ron

A Duna Evangéliuma - Bakos Attila
Danvantara Kiadó
Megfoghatatlan ellenfel√ľnk m√©g arra sem becs√ľl benn√ľnket, hogy ny√≠ltan hadat √ľzenjen nek√ľnk. Ehelyett a szabads√°g√°t vesztett megmaradt Magyarorsz√°gnak a stabilit√°s ill√ļzi√≥j√°t √©s a k√∂zelgŇĎ minden haland√≥ra kiterjedt j√≥l√©t √°br√°ndj√°t k√≠n√°lgatja az √°larcos modern vil√°g, amely val√≥j√°ban a l√©t√©rt val√≥ alattomos k√ľzdelem helye. Mi magyarok nem vagyunk tudatosak e h√°bor√ļr√≥l, s mint aff√©le k√©nyelmetlen Krisztus melletti tanuk, cs√∂ndben kihalunk e bolyg√≥r√≥l.

Az anyagi testbe b√∂rt√∂nz√∂tt emberi l√©ny strat√©giailag legfontosabb szerve az elme. Ezt tudj√°k az isteni mesterek, √©s a vil√°g felkapaszkodott d√©monikus urai, t√∂rt√©nelmi, politikai, gazdas√°gi szemf√©nyvesztŇĎi egyar√°nt. √Ād√°z k√ľzdelem folyik az emberi tudat birtokl√°s√°√©rt. Sikeres ill√ļzi√≥keltŇĎ az emberi elm√©k ura, vagyis az eg√©sz teremtett f√∂ldi vil√°g birtokosa √©s √©lvezŇĎje. Az idŇĎk v√©gi tr√≥nbitorl√≥, a csal√≥ "vil√°gkir√°ly". Ennek az "istennek-lenni", hatalmi t√∂rekv√©snek technol√≥gi√°ja, logisztik√°ja van, ami k√∂ny√∂rtelen√ľl megragadja, √°thatja mindannyiunk tudat√°t. Ismerve gy√∂nges√©geinket, emberi esendŇĎs√©g√ľnket kihaszn√°lva, az ideiglenes anyagi vil√°g r√∂gh√∂z k√∂t√∂tt, modern embernek √°lc√°zott √°llat√°v√° idom√≠t benn√ľnket saj√°t sz√ľlŇĎf√∂ld√ľnk√∂n.

FelismerhetŇĎ az istentagad√°sr√≥l, az √°d√°z J√©zus gyŇĪl√∂letrŇĎl, a k√°osz im√°dat√°r√≥l √©s minden rend, rendszer bomlaszt√°s√°r√≥l, legyen az egy nemzet l√©t√©t az egyetemes √°lland√≥s√°ghoz fŇĪzŇĎ, s ezzel f√∂nnmarad√°st biztos√≠t√≥ magyar ŇĎskult√ļra, szeretetben √∂sszeb√ļj√≥ szerelmesek gyermek csal√°d ir√°nti v√°gya, vagy egy sors√°n t√∂prengŇĎ mag√°nyos f√©rfi szabad√≠t√≥ gondolata.

Az idŇĎ, a v√©gsŇĎ k√ľzdelem ideje elk√∂zelgett, s a csatat√©r, a helysz√≠n, amit eddig nem ismert√ľnk f√∂l, mi magunk vagyunk. Az elm√©nkben, a tudatunkban √©s a tudatunk√©rt tombol. Vagy √ļj Krisztusi magyar ember sz√ľletik, vagy az evol√ļci√≥ visszat√©r a t√∂rzsi (beton) dzsungelbe, ahonnan Darwin, s az ŇĎ elm√©lete v√©tetett.

ISBN: 9639858121
Kiadva : 2010.
Oldalsz√°m : 528
Méret [mm] : 162 x 241 x 39
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A Duna Evangéliuma - Bakos Attila
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK