Keresés

40,26Ron
32,21Ron

A Da Vinci-blöff - Olson Carl E.
Gold Book Kft.
A Da Vinci-kód hibáinak feltárása.

Ez a k√∂nyv Dan Brown vil√°gsikerŇĪ reg√©ny√©nek, A Da Vinci-k√≥dnak a kiterjedt kutat√°sokon alapul√≥, m√©gis k√∂z√©rthetŇĎen megfogalmazott kritik√°ja. A reg√©ny a szerzŇĎ √°ll√≠t√°sa szerint t√©nyeket √©s tudom√°nyosan al√°t√°masztott eredm√©nyeket haszn√°l fel. A Da Vinci-bl√∂ff r√°c√°fol erre az √°ll√≠t√°sra, s bemutatja, hogyan haszn√°l Brown kellŇĎk√©ppen al√° nem t√°masztott kutat√°sokat √©s erŇĎltetett hipot√©ziseket azon furcsa elm√©let√©nek al√°t√°maszt√°s√°ra, hogy J√©zus √©s M√°ria Magdolna h√°zasok voltak √©s szent v√©rvonalat alap√≠tottak, illetve hogy a tradicion√°lis kereszt√©nys√©g a t√∂rt√©nelem folyam√°n √∂sszeesk√ľv√©st szŇĎtt ennek az igazs√°gnak az elfojt√°s√°ra.
Dan Brown szerint amit a legt√∂bb kereszt√©ny √©s nem kereszt√©ny tudni v√©l J√©zusr√≥l, az teljes m√©rt√©kben hamis - annak a katolikus propagand√°nak a term√©ke, amit az√©rt folytattak, hogy elrejts√©k a vil√°g elŇĎl az igazs√°got. Vajon t√©nyek-e A Da Vinci-k√≥d √°ll√≠t√°sai, vagy puszt√°n a k√©pzelet sz√ľlem√©nyei? Mi az igazs√°g J√©zussal, M√°ria Magdoln√°val √©s a korai egyh√°zzal kapcsolatban? Val√≥ban eltorz√≠totta a katolikus egyh√°z a val√≥di J√©zus k√©p√©t? Mi√©rt oly n√©pszerŇĪ a reg√©ny? Mi a helyzet a cselekm√©ny m√∂g√∂tt rejlŇĎ katolikus- √©s kereszt√©nyellenes propagand√°val?

A Da Vinci-bl√∂ff v√°laszt ad ezekre a k√©rd√©sekre √©s sok m√°sikra is, felt√°rva n√©h√°ny meglepŇĎ igazs√°got Brown k√∂nyv√©rŇĎl.

ISBN: 963 425 056 4
Oldalsz√°m : 290
Méret [mm] : 150 x 210 x 30
K√∂t√©sm√≥d : ragasztott k√∂t√∂tt v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A Da Vinci-blöff - Olson Carl E.
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK