Keresés

46,06Ron
34,55Ron

A Csillagvándor - Regös István
Manó Könyvek
Ki ne v√°gyott volna arra gyerekkor√°ban, hogy egy titokzatos, m√°s vil√°gb√≥l √©rkezett bar√°tra tegyen szert? Valakire, aki meg√©rti, aki √°tseg√≠ti a legnagyobb gondjain, √©s l√©tfontoss√°g√ļ tan√°csokkal l√°tja el az √©let nagy k√©rd√©seivel kapcsolatban.

Amikor a fŇĎszereplŇĎ kisfi√ļ elsz√∂kik otthonr√≥l, √©s egy erdŇĎben tal√°lja mag√°t az √©jszaka k√∂zep√©n, megjelenik Csillagv√°ndor, a kozmoszb√≥l √©rkezett idegen, √©s √∂r√∂kre megv√°ltoztatja az √©let√©t. Ez a rejt√©lyes v√°ndor sok helyen j√°rt, sok k√ľl√∂nleges szerzettel tal√°lkozott, √©s mindny√°jukkal elbesz√©lgetett. √ČletrŇĎl, szeretetrŇĎl, √°lmokr√≥l.

Kicsoda Csillagv√°ndor, √©s mi√©rt j√∂tt a F√∂ldre? Hogyan lehet felhŇĎbŇĎl kal√°csot fonni, √©s mire v√°gyik egy unikornis? Na √©s hogyan mŇĪk√∂dik a keny√©rpir√≠t√≥? Mindezekre, √©s m√©g sz√°mtalan √©rdekes k√©rd√©sre kaphat v√°laszt az olvas√≥ Reg√∂s Istv√°n szokatlan, sz√≠vmelengetŇĎ √©s meghat√≥ mes√©j√©bŇĎl. A Babab√≥ka √≠r√≥ja egyedi hangon mes√©l kicsiknek √©s nagyoknak, embereknek √©s csillagoknak.

ISBN: 9789634035039
Kiadva : 2018.
Oldalsz√°m: 160 oldal
Méret: 140 x 14
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A Csillagvándor - Regös István
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK