Keresés

73,81Ron
55,36Ron

A csend zenéje - Bocelli, Andrea
Rózsavölgyi és Társa Kiadó
"Ki az az Amos? Ennek a lebilincselŇĎ, igaz t√∂rt√©netet elbesz√©lŇĎ reg√©nynek a fŇĎhŇĎse; harmadik szem√©lyben meg√≠rt bensŇĎs√©ges napl√≥ja m√∂g√∂tt azonban felsejlik szerzŇĎj√©nek √©lett√∂rt√©nete.
Andrea Bocelli egyike a harmadik √©vezred nagy m√≠toszainak, s ŇĎ a f√∂ldkereks√©g legkedveltebb tenorja. N√©mik√©pp v√°ratlanul a toszk√°n mŇĪv√©sz most egy k√∂nyvben sz√≥l hozz√°nk, s m√°sfajta zen√©vel aj√°nd√©koz meg benn√ľnket, √°m ez sem kev√©sb√© mag√°val ragad√≥. Ez a "csend zen√©je", egy olyan szem√©lyis√©g belsŇĎ vil√°g√°nak hangja, akinek √©rz√©kenys√©ge meggyŇĎzŇĎv√© tesz minden √©szrev√©telt, √©rt√©kess√© minden bizalmas k√∂zl√©st.
A nagyszerŇĪ mŇĪv√©szen t√ļl felfedezhetj√ľk az embert, k√∂vethetj√ľk mŇĪv√©szi tanulm√°nyait, megtudhatjuk, hogyan t√°rulkoztak fel sz√°m√°ra az emberi √©let m√©lys√©gei. Bocellihez hasonl√≥an Amos is k√≠m√©letlen √∂nkritik√°val bontakoztatja ki tehets√©g√©t, √©s az al√°zat k√©pess√©g√©t m√©g akkor sem vesz√≠ti el, amikor hangja legend√°v√° v√°lik. "Fiatalkori √∂narck√©p√©nek" oldalain az √©nekes v√©gigvezet benn√ľnket neveltet√©s√©nek √©vein, egy olyan elbesz√©l√©s jelenetsor√°nak r√©szeseseiv√© avatva benn√ľnket, amelyben feltŇĪnik csal√°dja, feltŇĪnnek bar√°tai, elsŇĎ szerelmei √©s elsŇĎ sikerei. T√°vol az √ľnnep√©lyess√©g minden k√≠s√©rt√©s√©tŇĎl, a sorok k√∂z√∂tt maga az √©let igazs√°ga l√ľktet, egy olyan √©let√©, amely gyŇĎzelmekre rendeltetett, s amely - mik√©nt minden √©let - nem mentes a t√©vutakt√≥l, a k√©telyektŇĎl, a kisebb-nagyobb f√°jdalmakt√≥l sem.
Szenved√©lyes ŇĎszintes√©g√©vel √©s lefegyverzŇĎ szeretetteljess√©g√©vel (mint amikor le√≠rja apj√°hoz val√≥ viszony√°t, vagy elbesz√©li tal√°lkoz√°s√°t Veronic√°val, √©lete p√°rj√°val) Bocelli val√≥s√°ggal k√©zen fogja olvas√≥j√°t, √©s megosztja vele saj√°t - oly gazdag, sebezhetŇĎ √©s √∂sszetett - szellemi univerzum√°t, amely a k√∂nyv minden szav√°ban t√ľkr√∂zŇĎdik.
Ez a reg√©ny, "A csend zen√©je" √©pp√ļgy feledhetetlen, mik√©nt szerzŇĎj√©nek hangja." (Giorgio De Martino)


ISBN: 6155062124
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 352
Méret [mm] : 147 x 225 x 22
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt, v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A csend zenéje - Bocelli, Andrea
    A csend zenéje - Bocelli, Andrea
    73,81Ron
    55,36Ron (Kateg√≥ria: Zene)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK