Keresés

72,15Ron
54,11Ron

A csakrák bölcsessége - Jóskártya - Hartman, Tori
Bioenergetic Kiadó
Spiritu√°lis √ļtmutat√≥ √©leted megv√°ltoztat√°s√°hoz

Ismerd meg val√≥di sz√°nd√©kaidat, t√∂rd √°t a g√°takat √©s val√≥s√≠tsd meg az √°lmaidat! A 49 lapos k√°rtyacsomag √©s a hozz√° tartoz√≥ √ļtmutat√≥ seg√≠t c√©ljaid el√©r√©s√©ben. A h√©t fŇĎ csakr√°hoz kapcsol√≥d√≥ k√°rtyalapok azokat a k√ľl√∂n√∂s, mesebeli t√∂rt√©neteket jelen√≠tik meg, amelyeket hal√°lk√∂zeli √©lm√©ny√©t k√∂vetŇĎen az angyalok mes√©ltek el a n√©pszerŇĪ amerikai l√°t√≥nak.
Csakr√°nk√©nt h√©t lap, h√©t mese, h√©t k√ľl√∂nb√∂zŇĎ n√©zŇĎpont seg√≠t tudatos√≠tanunk az √©rzelmeinket √©s szemben√©zn√ľnk vel√ľk. Az √∂szt√∂nzŇĎ gondolatok √©s k√©rd√©sek t√ľkr√∂t tartanak, √©s r√°mutatnak, belsŇĎ val√≥s√°gunk hogyan jelenik meg sz√°munkra a k√ľlvil√°gban. Engedj√ľk h√°t, hogy a mes√©k, a sz√≠nek √©s a k√©pek megsz√≥l√≠ts√°k lelk√ľnket, beind√≠ts√°k k√©pzelŇĎerŇĎnket, √©s a belsŇĎ hangunk s√ļgja meg a k√©rd√©sekre adand√≥ v√°laszokat. A m√©lyebb √∂nismerethez a t√∂rt√©netekhez tartoz√≥ r√∂vid medit√°ci√≥ is hozz√°j√°rul, √≠gy kimozdulhatunk a holtpontr√≥l, √©s v√©gre tov√°bbhaladhatunk utunkon, amelyen megrekedt√ľnk.
A DOBOZ TARTALMA:
- 49 k√ľl√∂nleges csakrak√°rtya, az adott mes√©hez tartoz√≥ inspir√°l√≥ k√©ppel
- K√©zik√∂nyv a k√°rtya haszn√°lat√°hoz, az egyes csakr√°k r√©szletes le√≠r√°s√°val, kirak√°si m√≥dokkal, az √∂nvizsg√°latot seg√≠tŇĎ k√©rd√©sekkel √©s medit√°ci√≥val

ISBN: 9632912394
Kiadva : 2014.
Oldalsz√°m : 96
Méret [mm] : 123 x 173 x 44
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt karton√°lt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A csakrák bölcsessége - Jóskártya - Hartman, Tori
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK