Keresés

11,08Ron
8,31Ron

A bossz√ļ √°rny√©k√°ban - Maison, Syndie
CsengŇĎkert K√∂nyvkiad√≥
Romantikus regény


Irigyl√©sre m√©lt√≥ az √©lete annak, aki a sz√ľleinek k√∂sz√∂nhetŇĎen m√©g h√≠rbŇĎl sem ismeri a n√©lk√ľl√∂z√©st. Az ilyenekre szokt√°k mondai: csak megsz√ľletni√ľk volt neh√©z - tal√°n m√©g az sem. Ha a sors m√©gis hoz valami akad√°lyt, semmi baj! A pap, aki gazdag √©s nagy hatalommal rendelkezik, mindent elsim√≠t. Neki t√©nyleg csak a telefont kell felemelnie, sokszor tal√°n m√©g azt sem...
√Ām a gazdags√°g √©s a hatalom sokszor valamilyen s√∂t√©t, t√∂rv√©nytelen forr√°sb√≥l fakad. Megesik, hogy egy ambici√≥zus fiatalember elindul az √©letben, √©s g√°tl√°stalanul, az eszk√∂z√∂kben nem v√°logatva a vagyon √©s a befoly√°s megszerz√©s√©re t√∂rekszik. Megesik, hogy akkor m√©g meg sem fordul a fej√©ben, hogy ezek√©rt a sikerek√©rt valakinek egyszer m√©g fizetnie kell. Ha nem neki, h√°t √©vtizedekkel k√©sŇĎbb, a l√°ny√°nak.
A sors les√ļjt, √©s idŇĎnk√©nt egy bossz√ļra szomjas bŇĪn√∂zŇĎ alakj√°t √∂lti mag√°ra. Egy olyan bŇĪn√∂zŇĎ√©t, aki ismeri az √∂r√∂k√©rv√©nyŇĪ mond√°st: "Ha √ľtsz, odacsapj, ahol a legnagyobb f√°jdalmat okozod!"
A luxusb√≥l kiragadott l√°nyt az apja r√©gi ellens√©ge testileg √©s lelkileg is meggy√∂tri, val√≥s√°gos ronccs√° v√°ltoztatja, megal√°zza, a legmocskosabb cselekedetek v√©grehajt√°s√°ra k√©nyszer√≠ti, √°m amikor m√°r minden megsemmis√ľlni l√°tszik, amikor minden darabokra hullik, kider√ľl: a rem√©ny √∂r√∂k, a sz√ľlŇĎi szeretet pedig megt√∂rhetetlen.

ISBN: 6155130755
Kiadva : 2013.
Oldalsz√°m : 240
Méret [mm] : 115 x 180 x 16
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A bossz√ļ √°rny√©k√°ban - Maison, Syndie
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK