Keresés

79,52Ron
59,64Ron

A belsŇĎ harm√≥nia √ļtja - DO-IN (DVD mell√©klettel) - Madocsai Eszter
Scolar Kiadó
Madocsai Eszter A belsŇĎ harm√≥nia √ļtja - Do-In c√≠mŇĪ k√∂tet√©ben a jap√°n √∂ngy√≥gy√≠t√≥ m√≥dszer l√©nyeg√©t mutatja be, megismertetve az olvas√≥val a mozg√°sgyakorlatok k√ľl√∂nb√∂zŇĎ l√©p√©seit is. A k√∂tetet k√∂zel 200 illusztr√°ci√≥, ezek k√∂z√∂tt a gyakorlatok pontos, k√∂vethetŇĎ fot√≥i sz√≠nes√≠tik. A k√∂nyv DVD-mell√©klettel kaphat√≥; a DVD-n maguk a mozg√°sgyakorlatok l√°that√≥k.
A Do-In jap√°n m√≥dszer, amely a testi eg√©szs√©g megŇĎrz√©s√©re, a lelki kiegyenl√≠tetts√©g el√©r√©s√©re, illetve a szellemi fejlŇĎd√©s t√°mogat√°s√°ra szolg√°l. Magasabb szinten a k√ľlsŇĎ √©s belsŇĎ vil√°g harm√≥ni√°j√°t, az univerzummal val√≥ egys√©g√ľnket seg√≠t megval√≥s√≠tani.
A Do-In √∂ngy√≥gy√≠t√≥ mozg√°sgyakorlatok rendszere. L√©gzŇĎ gyakorlatokb√≥l, kitartott mozdulatok, fesz√≠t√©sek sorozat√°b√≥l √°ll, ugyanakkor √∂nmassz√°zs elemei is vannak, melyek k√∂z√ľl a legfontosabbak az √ľt√∂get√©sek, sim√≠t√°sok √©s a pontnyom√°sok. A mozdulatok v√©gz√©sekor nagyon fontos a figyelem. A gyakorlatok l√©nyeges eleme az a szellemi √°llapot, amivel a folyamatban benne vagyunk, √©s amelynek seg√≠ts√©g√©vel megteremtj√ľk a v√°ltoz√°s lehetŇĎs√©g√©t. √ögy is tekinthetj√ľk a Do-Int mint akt√≠v medit√°ci√≥t, amelyben mozg√°sgyakorlatokon kereszt√ľl harmoniz√°ljuk √©s felszabad√≠tjuk a test√ľnkben √°raml√≥ √©letenergi√°t.

ISBN: 9632441030
Kiadva : 2009.
Oldalsz√°m : 136
Méret [mm] : 145 x 199 x 14
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt k√∂t√∂tt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A belsŇĎ harm√≥nia √ļtja - DO-IN (DVD mell√©klettel)  - Madocsai Eszter
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK