Keresés

74,00Ron
55,50Ron

A Bank√°r - Frei Tam√°s
Alexandra Kiadó
Jamaic√°n a rendŇĎrs√©gi terepj√°r√≥k m√°r d√ľb√∂r√∂gnek, hogy k√©zre ker√≠ts√©k a Magyarorsz√°gr√≥l √≥ri√°si vagyont "kimenek√≠tŇĎ" √©s a t√°voli karibi szigeten bujk√°l√≥, korrupt pesti bank√°rt.
Az Orsz√°gos Jelz√°loghitelbank eln√∂k√©nek priv√°t g√©p√©n irt√≥zatos erejŇĪ pokolg√©pet rejtettek el, √©s csup√°n percek k√©rd√©se, hogy Magyarorsz√°g egyik legbefoly√°sosabb milli√°rdos√°t a feles√©g√©vel egy√ľtt a levegŇĎbe rep√≠ts√©k.
Andr√©, a leszerelt l√©gi√≥s √©s szerelme, Adrienn e pillanatban fordul r√° a genovai fŇĎutc√°ra, de a r√∂vid m√©zesheteknek egy orosz b√©rgyilkos vet v√©get, aki m√°r a nyomukban liheg.
"A MegmentŇĎ"-bŇĎl megismert Andr√© sorsd√∂ntŇĎ v√°lasz√ļt el√© ker√ľl; cserbenhagyja Adriennt, amint kor√°bbi √©lete megk√≠s√©rti? Megtal√°lja a bank√°rt, akinek kapzsi moh√≥s√°ga Magyarorsz√°got v√©gvesz√©lybe sodorja? √Čs mindezek ut√°n vajon visszatal√°l √∂nmag√°hoz, vagy a d√ľh√∂dt bossz√ļ olyan helyekre hajtja, ahonnan m√°r nincs vissza√ļt?

Frei Tam√°s elsŇĎ reg√©nye, "A MegmentŇĎ" h√≥napokig vezette a hazai sikerlist√°kat. A "konspir√°ci√≥s akci√≥thriller" meghonos√≠t√≥jak√©nt Frei Tam√°s m√°sodik sikerk√∂nyv√©ben ism√©t az "itt √©s most"-ot t√°rja fel olvas√≥inak, torokszor√≠t√≥ izgalmak k√∂zepette. Fordulatos √©rzelmi hull√°mvas√ļton rep√≠t minket az amerikai ultragazdagok csillog√≥ vill√°it√≥l az Everglades bŇĪz√∂s mocsar√°ig, a l√©lektelen emberrabl√≥k vil√°gv√©gi rejtekhely√©tŇĎl a tŇĎzsdec√°p√°k konspir√°ci√≥inak feh√©r abroszos asztal√°ig, a politika √©s bŇĪn√∂z√©s, a bossz√ļ √©s lesz√°mol√°s, a hatalmi √©s szerelmi j√°tszm√°k terep√©re, aminek √©rtŇĎ √©s √©rzŇĎ ismerŇĎje, √©s amelynek a vil√°ga, egy √°llamcsŇĎd √°rny√©k√°ban, sokkal k√∂zelebb van a mai Magyarorsz√°ghoz, mint gondoln√°nk...

ISBN: 9634470199
Kiadva : 2016
Méret [mm] : 126 x 200 x 40
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. A Bank√°r - Frei Tam√°s
    A Bank√°r - Frei Tam√°s
    74,00Ron
    55,50Ron (Kateg√≥ria: Thriller)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kategóriák
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK