Keresés

74,00Ron
59,20Ron

50 szupertitkos dokumentum a történelem irattárából - Allen, Thomas B.
Geographia Kiadó
A hidegh√°bor√ļ k√∂zep√©n egy √ļjs√°gosfi√ļ elejti a visszaj√°r√≥ √∂tcentest, √©s megd√∂bbenve l√°tja: az √©rme kett√©v√°lik, √©s √°br√°kkal teli apr√≥ pap√≠rfecni hullik ki belŇĎle - mint kider√ľl, a ravaszul rejtjelezett, agyaf√ļrt m√≥don elrejtett √ľzenet egy szovjet √ľgyn√∂knek sz√≥l.
A II. vil√°gh√°bor√ļ alatt a tenger egy tetemet vet ki a spanyol partokra; William Martin angol ŇĎrnagy holttest√©t, sz√≥l a jelent√©s. A hull√°n√°l tal√°lt szigor√ļan titkos dokumentumokat eljuttatj√°k a n√©met illet√©keseknek, akik √©rthetŇĎ m√≥don nagyon meg√∂r√ľlnek a v√°ratlan szerencse folyt√°n szerzett √©rtes√ľl√©seknek. Csak egy gond van: Martin ŇĎrnagy soha nem l√©tezett - szem√©lyazonoss√°g√°t √©s a n√°la tal√°lt iratokat is a britek koholt√°k megt√©vesztŇĎ akci√≥juk sor√°n, amellyel cs√ļny√°n fel√ľltetik a n√©met h√≠rszerz√©st.
K√©t sztori az Allen k√∂nyv√©ben t√°rgyalt √∂tven szupertitkos esetbŇĎl. Borzongat√≥an izgalmas √ľgyek, szigor√ļan titkos, √©vtizedekig rejtegetett dokumentumok - mindegyik h√°bor√ļk kimenetel√©t, nemzetek sors√°t befoly√°solta, messzemenŇĎ hat√°st gyakorolt a vil√°gt√∂rt√©nelemre. A spanyol Armada veres√©ge, mer√©nylet Lincoln eln√∂k ellen, a fasiszta N√©metorsz√°g gonoszul megrendezett, √ľr√ľgyk√©nt haszn√°lt hat√°rmenti akci√≥ja, hidegh√°bor√ļs k√©m-ellenk√©m j√°tszm√°k, a CIA 2001 augusztus√°ban kiadott jelent√©se, amelyben figyelmezteti az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂k√©t, hogy Oszama bin Laden terrort√°mad√°st tervez az Egyes√ľlt √Āllamok ellen...

D√∂bbenetes t√∂rt√©netek √°lc√°z√°sr√≥l √©s lelem√©nyrŇĎl, ember√©letek ezreit mentŇĎ b√°tors√°gr√≥l √©s legal√°bb oly sokak √©let√©t k√∂vetelŇĎ csal√°rd akci√≥kr√≥l. A washingtoni Nemzetk√∂zi K√©mm√ļzeum k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel Thomas B. Allen, a k√©mirodalom veter√°nja bepillant√°st enged az √ľgyn√∂k√©let √©s a titkos akci√≥k kulisszatitkaiba, az √°lc√°zott hadvisel√©s minden k√©pzeletet fel√ľlm√ļl√≥an izgalmas hist√≥ri√°j√°ba.

ISBN: 9639810754
Kiadva : 2009.
Oldalsz√°m : 328
Méret [mm] : 159 x 236 x 28
K√∂t√©sm√≥d : ragasztott k√∂t√∂tt v√©dŇĎbor√≠t√≥val
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. 50 szupertitkos dokumentum a történelem irattárából  - Allen, Thomas B.
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK