Keresés

73,81Ron
55,36Ron

2012 - Maja próféciák - Douglas, David
Ventus Libro Kiadó
Az ŇĎsi kalend√°rium √©s az idŇĎk v√©gezete


Mikor j√∂n el a vil√°gv√©ge? Ha hihet√ľnk az ŇĎsi maja j√≥slatoknak, akkor 2012. december 21-√©n! M√°rpedig a maja Hossz√ļ Sz√°ml√°l√°s kalkul√°ci√≥inak pontoss√°g√°hoz m√°r t√∂bb √©vtizede nem f√©r k√©ts√©g.
Mire sz√°m√≠thatunk aznap? Apokalipszis, avagy √ļjj√°sz√ľlet√©s v√°r r√°nk, v√©g√≠t√©let vagy lehetŇĎs√©g az √ļjrakezd√©sre? A v√°laszt mindenki √∂nmag√°ban keresse! B√°r naponta szembes√ľl√ľnk a gyakran eg√©sz v√°rosokat, t√©rs√©geket romba d√∂ntŇĎ kataklizm√°k k√©peivel, legt√∂bben k√©ptelenek vagyunk saj√°t haland√≥s√°gunk t√©ny√©t felfogni, s hogy ami re√°nk v√°r, az egy napon megt√∂rt√©nhet az eg√©sz emberis√©ggel, vagy ak√°r mag√°val a bolyg√≥nkkal is. Nem mindegy, hogyan fogadjuk a katasztr√≥f√°kat.
Hihetj√ľk, hogy f√∂ldi l√©t√ľnk test√ľnk eny√©szet√©vel √∂r√∂kre v√©get √©r. Viszont a k√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥ esem√©nyekre tekinthet√ľnk √ļgyis, mint egy szellemi beavat√°si szertart√°sra, egyfajta kozmikus pr√≥bat√©tel, amellyel bebizony√≠thatjuk, hogy k√©pesek vagyunk legyŇĎzni f√©lelm√ľnket. Tal√°n nem is j√∂vŇĎnktŇĎl kellene tartanunk, hanem mag√°t√≥l a f√©lelemtŇĎl, amely lealacsony√≠tja szellem√ľnket, √©s k√©ptelenn√© tesz, hogy kifejezz√ľk szeretet√ľnket. M√©gis: hogyan k√©sz√ľlhet√ľnk fel a v√°ltoz√°sra?
K√ľsz√∂b√∂n √°ll√≥ v√©gnapjai k√∂zeledt√©vel √ļjra a figyelem k√∂z√©ppontj√°ba ker√ľlt az ŇĎsi maja kalend√°rium. A gondolat√©bresztŇĎ, vitaind√≠t√≥ k√∂tet minden oldalr√≥l k√∂rbej√°rja a maja j√≥slatot, √©s megmutatja, hogy a 21. sz√°zad emberis√©ge sz√°m√°ra mi a jelentŇĎs√©ge ennek az ŇĎsi titoknak. AlapmŇĪ, mely egyetlen k√∂nyvespolcr√≥l sem hi√°nyozhat.


ISBN: 9639926813
Kiadva : 2011.
Oldalsz√°m : 160
Méret [mm] : 190 x 235 x 12
K√∂t√©sm√≥d : c√©rnafŇĪz√∂tt karton√°lt
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. 2012 - Maja próféciák - Douglas, David
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK