Keresés

34,23Ron
25,67Ron

10 kulcsmondat pozitív embereknek - DeVos, Rich
Bagolyvár Könyvkiadó
Rich DeVos, a sikeres √ľzletember, emberbar√°t √©s motiv√°ci√≥s elŇĎad√≥ megtanulta, milyen hatalmas √©rt√©k a pozit√≠v hozz√°√°ll√°s megŇĎrz√©se √©s m√°sok b√°tor√≠t√°sa. Most mindazzal a tud√°ssal √©s b√∂lcsess√©ggel felv√©rtezve, melyre a saj√°t tapasztalataib√≥l √©s a befoly√°sos emberekkel k√∂t√∂tt ismerets√©geibŇĎl szert tett, DeVos kezedbe adja az √°ltala felfedezett kulcsot, amellyel felszabad√≠thatod e t√≠z h√©tk√∂znapi, m√©gis sorsford√≠t√≥ mondatban rejlŇĎ hatalmas lehetŇĎs√©geket.
Puszt√°n azzal, hogy e kifejez√©seket belesz√∂v√∂d a mindennapi besz√©lget√©seidbe, elŇĎseg√≠theted kapcsolataid √©p√≠t√©s√©t, teljes√≠tm√©nyre √∂szt√∂n√∂zhetsz, √∂nbizalmat √∂nthetsz m√°sokba, √©s megv√°ltoztathatod a k√∂rnyezeted hozz√°√°ll√°s√°t mind a munkahelyi, mind a csal√°di √©letedben.
D√∂nt√©sed, miszerint pozit√≠v hozz√°√°ll√°st tan√ļs√≠tasz mindennapjaidban, k√©pess√© tesz az √©leted, a k√∂z√∂ss√©ged, sŇĎt, ak√°r az eg√©sz vil√°g megv√°ltoztat√°s√°ra is. L√°ss hozz√° m√©g ma egyetlen r√∂vidke mondattal: K√©pes vagy r√°!

ISBN: 963973071
Kiadva : 2009.
Oldalsz√°m : 160
Méret [mm] : 120 x 165 x 9
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. 10 kulcsmondat pozitív embereknek  - DeVos, Rich
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Kiadó információ
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK