Keresés

88,80Ron
66,60Ron

100% egészség, 0% cukor! - Török Eszter
La Santé Kiadó
Cukormentes és rostban gazdag ételek

100% egészség, 0% cukor! - Cukormentes és rostban gazdag ételek leírása
Ki ne fogadta volna m√°r meg, hogy holnapt√≥l minden m√°s lesz, √©s eg√©szs√©gesen t√°pl√°lkozik? Ha ez az √©rz√©s ismerŇĎs, √≠me egy seg√≠ts√©g a megval√≥s√≠t√°shoz: T√∂r√∂k Eszter leg√ļjabb szak√°csk√∂nyv√©ben 71 √≠nycsiklandoz√≥ receptet mutat be, mindegyik √©tel egytŇĎl-egyig cukormentes √©s rostban gazdag, r√°ad√°sul szuper √≠zletes!
Nagy seg√≠ts√©g lehet a fogy√≥k√ļr√°ban, de k√ľl√∂n√∂sen aj√°nlott inzulinrezisztencia, PCOS, cukorbetegs√©g, reflux, sz√©kreked√©s eset√©n vagy v√°rand√≥ss√°g alatt. A k√∂nyv tartalmaz egy r√∂vid le√≠r√°st a di√©ta alapelveirŇĎl, illetve k√ľl√∂n fejezetben mutatja be a reggelire, eb√©dre, vacsor√°ra √©s kis√©tkez√©sre javasolt √©teleket. Minden recept mellett fel van t√ľntetve, hogy mely √©telek glut√©nmentesek, √©s pontosan ki vannak sz√°molva a t√°panyag√©rt√©kek, √≠gy a di√©t√°z√≥ k√∂nnyen k√∂vetni tudja mennyi kal√≥ri√°t vagy sz√©nhidr√°tot fogyasztott el egyszerre.
T√∂r√∂k Eszter dietetikusk√©nt m√°r t√∂bb ezer p√°ciensnek seg√≠tett az √©letm√≥dv√°ltoz√°sban, nagy gyakorlata van az √©tlaptervez√©sben, fŇĎzŇĎiskol√°banis oktatott. Ez a k√∂tet a nagy sikerŇĪ elsŇĎ szak√°csk√∂nyv√©nek folytat√°sa.

ISBN: 9789631298376
Kiadva : 2017.
Oldalak sz√°ma: 176 oldal
Kötés: keménytáblás
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. 100% egészség, 0% cukor! - Török Eszter
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK