Keresés

53,47Ron
40,10Ron

1000 fontos kérdés,
Illia & Co. Kiadó
amelyet fel kell tenned magadnak, hogy az élet neked dolgozzon - Thomas, Alyss

Hogyan √©s mi√©rt rontj√°k el az emberek az √©let√ľket, √©s hogyan √°ll√≠thatjuk meg ŇĎket ebben? Mi√©rt nem tudunk boldogok √©s el√©gedettek lenni? Mi akad√°lyoz meg minket abban, hogy megkapjuk mindazt, amire val√≥ban v√°gyunk? Persze sz√°mos k√ľlsŇĎ oka is van annak, hogy a dolgok elromlanak, tal√°n a F√∂ld, ahol √©l√ľnk, ilyen rossz √©s vesz√©lyes hely. Bizonyos tekintetben mindannyiunkkal t√∂rt√©nnek neh√©z, vagy ak√°r elviselhetetlen dolgok, azt viszont mi d√∂nthetj√ľk el, hogyan viszonyulunk ezekhez az esem√©nyekhez, milyen attitŇĪddel reag√°lunk, ha valami neh√©zs√©ggel ker√ľl√ľnk szembe.
Fel√ľlkerekedni √∂nmagadon annyi, mint t√ļl lenni egy probl√©ma megold√°s√°nak nehez√©n. Nagyon √ľgyesek √©s gyakorlottak vagyunk olyan akad√°lyok kital√°l√°s√°ban, amelyek megfejt√©s√©re k√©sŇĎbb √©vtizedeket pazarolhatunk majd. N√©ha m√°sok okoznak nek√ľnk ilyen probl√©m√°kat, k√ľl√∂n√∂sen gyerekkorunkban. Kim√°szni ezekbŇĎl a nagyon k√ľl√∂nb√∂zŇĎ csapd√°kb√≥l hossz√ļ idŇĎbe telik.
A szerzŇĎ pszichoterapeutak√©nt emberek sz√°zainak belsŇĎ vil√°g√°ba nyert bepillant√°st. Megosztott√°k vele a probl√©m√°ikat, √∂r√∂meiket √©s titkaikat, √©s m√°sok hib√°ztat√°sa helyett sokkal ink√°bb az √©rdekelte ŇĎket, hogy mit tettek ŇĎk annak √©rdek√©ben, hogy rendszeresen rosszul s√ľljenek el a dolgaik. Ez a k√∂nyv azokb√≥l a k√©rd√©sekbŇĎl sz√ľletett, amelyeket Alyss Thomas az √©vek sor√°n √ļjra √©s √ļjra feltett mag√°nak, mik√∂zben hallgatta ezeket a sokszor el√©gedetlen √©s boldogtalan embereket. De ez a k√∂nyv m√©gsem a rossz dolgokr√≥l sz√≥l. √Čppen az√©rt √≠r√≥dott, hogy seg√≠tsen kihozni a legjobbat az √©letedbŇĎl, b√°rmi is t√∂rt√©nik. Elolvasva olyan erŇĎforr√°st fejleszthetsz ki magadban, amely a bajban sem hagy cserben - √©s k√©pess√© tesz az √∂r√∂mteli √©s boldog √©letre.

ISBN: 9639769052
Kiadva : 2008.
Oldalsz√°m : 256
Méret [mm] : 142 x 238 x 18
Kötésmód : ragasztott kartonált
Vélemények
Nem akarja m√©g megvenni, de szeretn√© k√©s√Ķbb el√Ķvenni?
Tegye a saját Könyvespolcára. (Csak regisztrált, belépett felhasználóknak)
ElŇĎzm√©nyek
Mostanában megtekintett termékek
  1. 1000 fontos kérdés,
    1000 fontos kérdés,
    53,47Ron
    40,10Ron (Kateg√≥ria: Lelki √©let, csal√°d)
Bejelentkezés
A kosara √ľres
Kiadók
Mesélje el másoknak
 
Mes√©lje el valakinek akit √©rdekelhet term√©k√ľnk!
FACEBOOK