Vásárlási tudnivalók

Vásárlási tudnivalók

1. Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés
2. Megrendelés, kosár, könyvespolc
3. Szállítás, szállítási díjak
4. Fizetési feltételek
5. A v√°s√°rl√°st√≥l val√≥ el√°ll√°s joga 
6. Kapcsolat 
7. Informatii referitoare la comenzi si clienti 

1. Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés
Regisztráció
MielŇĎtt v√°s√°rolni szeretne √°ruh√°zunkb√≥l regisztr√°lnia kell mag√°t. √Ėnnek ehhez nem kell m√°st tennie, mint a Regisztr√°ci√≥ nyom√≥gombra kattintva kit√∂lti a regisztr√°ci√≥s adatlapot. Regisztr√°l√°s ut√°n rendszer√ľnk az √Ėn √°ltal megadott e-mail c√≠mre k√ľld √∂nnek egy levelet.
Ha v√©letlen√ľl elfelejti jelszav√°t, akkor az Elfelejtette jelszav√°t? ‚Äď ra kattintva √ļj jelsz√≥t k√©rhet.

FONTOS!


K√©rj√ľk, hogy a rendel√©s lead√°s√°n√°l a szem√©lyigazolv√°nyban felt√ľntetett adatokat adj√°k meg ( n√©v, pontos c√≠m). A helys√©gneveket minden esetben rom√°nul t√ľntess√©k fel. A pontatlans√°gb√≥l felmer√ľlŇĎ probl√©m√°k√©rt, felelŇĎss√©get nem v√°llalunk. A m√©g egyszer elk√ľld√∂tt ugyanazon rendel√©s plusz k√∂lts√©geit a megrendelŇĎ viseli.
Bejelentkezés
Minden alkalommal a regisztr√°ci√≥n√°l megadott e - mail c√≠m √©s jelsz√≥ seg√≠ts√©g√©vel tud bel√©pni az √°ruh√°zunkba. Biztons√°gi okokb√≥l, ha nem navig√°l √°ruh√°zunkban a rendszer 5 perc eltelt√©vel kil√©pteti, ez√©rt ha folytatni akarja a v√°s√°rl√°st √ļjra be kell jelentkezzen.
Ha adatai idŇĎk√∂zben v√°ltoztak, b√°rmikor m√≥dos√≠thatja ŇĎket az Adataim m√≥dos√≠t√°sa f√ľlre kattintva, eg√©szen addig, am√≠g v√©gleg el nem k√ľldte megrendel√©s√©t. Aktu√°lis rendel√©s√©t mindig arra a c√≠mre k√ľldj√ľk, amit a rendel√©s v√©gleges√≠t√©se elŇĎtt megadott.
Kijelentkezés
Erre fŇĎleg akkor van sz√ľks√©g, ha √Ėn olyan helyrŇĎl internetezik, ahol m√°sok is haszn√°lhatj√°k ugyanazt a sz√°m√≠t√≥g√©pet. A kijelentkez√©ssel megakad√°lyozza, hogy valaki az √Ėn nev√©ben k√∂nyveket rendeljen n√°lunk.

2. Megrendelés, kosár, könyvespolc. 
Megrendelés
Ahhoz, hogy a kiv√°lasztott term√©ket megrendelje, nem kell m√°st tennie, minthogy a k√∂nyvek mellett levŇĎ Kos√°rba ikonra kattint. Ezzel a term√©k az √Ėn virtu√°lis kosar√°ba ker√ľl.
A kosar√°ba tetszŇĎleges sz√°m√ļ term√©ket elhelyezhet, ak√°r t√∂bb p√©ld√°nyt is rendelhet ugyanabb√≥l a k√∂nyvbŇĎl. Ezt √ļgy teheti meg, hogy a k√∂nyv mellett levŇĎ Darabsz√°m ‚Äď ot¬† 1-¬† rŇĎl a k√≠v√°nt mennyis√©gre m√≥dos√≠tja.
Ezt k√∂vetŇĎen v√°laszthat, hogy folytatja a v√°s√°rl√°st √©s √ļjabb term√©keket helyez a kosar√°ba, vagy a m√°r kiv√°lasztott term√©ket megrendeli.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson, a Megrendelés ikonra, majd kövese az utasításokat.
Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy csak akkor tud rendelni, ha¬† √°ruh√°zunkban regisztr√°ltatja mag√°t √©s bejelentkezik a rendszer√ľnkbe.
K√©rj√ľk, hogy sz√°mlaig√©ny√©t a megrendel√©s lead√°sa sor√°n a megjegyz√©s rovatba t√ľntesse fel!
A rendel√©s be√©rkez√©s√©rŇĎl automatikus √©rtes√≠t√©st k√ľld√ľnk √Ėnnek e-mailen. A be√©rkezett rendel√©sek feldolgoz√°sa ut√°n √Ėnt egy √ļjabb e-mailben √©rtes√≠tj√ľk, hogy¬† ha esetleg vannak a rendel√©s√©ben olyan k√∂nyvek, amik k√©szlethi√°ny miatt nem sz√°ll√≠that√≥k. Ezeket a t√©teleket automatikusan t√∂r√∂lj√ľk a megrendel√©s√©bŇĎl. V√©g√ľl a csomag elk√©sz√ľlte ut√°n m√©g egy √©rtes√≠t√©st k√ľld√ľnk a kisz√°ll√≠t√°sr√≥l, melyben megtal√°lja¬† a kisz√°ll√≠t√°sra ker√ľlŇĎ t√©teleket √©s a v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si idŇĎpontot.
Kosár  
A kos√°r egy permanens kos√°r, amibe a megv√°s√°roland√≥ term√©keket helyezheti, √ļgy, hogy azok a k√∂vetkezŇĎ bejelentkez√©se sor√°n is megtal√°lhat√≥ak lesznek a kosar√°ban. A kosarat csak akkor tudja √≠gy haszn√°lni, ha be van jelentkezve!
Az oldal tetej√©n levŇĎ Kos√°r feliratra kattintva megtekintheti a kiv√°lasztott k√∂nyveket, t√∂r√∂lheti azokat a kos√°rb√≥l.


3. Szállítás, szállítási díjak.
Szállítás
K√∂nyvkeresked√©s√ľnk Rom√°nia ter√ľlet√©n a Rom√°n Posta seg√≠ts√©g√©vel jutatja el √Ėnh√∂z megrendel√©seit.
Megrendel√©s√©t ut√°nv√©tel post√°zzuk, ami azt jelenti, hogy amikor a csomagja meg√©rkezik ahhoz a post√°hoz, amelyikhez √Ėn lakc√≠m szerint tartozik, akkor kap egy √©rtes√≠tŇĎt a posta r√©sz√©rŇĎl, hogy az adott post√°n ki kell fizetnie a rendelt csomagot √©s √°tveheti azt. ElŇĎfordulhat, hogy nem kapnak postai √©rtes√≠tŇĎt a ter√ľleti postahivatalt√≥l, ez√©rt k√©rj√ľk, hogy rendel√©se lead√°sa ut√°n figyelje az e-mail c√≠m√©re √©rkezett leveleit, hogy pontosan √©rtes√ľlj√∂n a r√©szletekrŇĎl.
A leadott megrendel√©se alj√°n √∂sszes√≠tve megtal√°lja a megrendelt k√∂nyvek √©rt√©k√©nek √∂sszeg√©t, valamint az ezekre vonatkoz√≥ sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get. Ezt kell √Ėnnek a csomag √°tv√©telekor a post√°n kifizetnie.
Az √©rtes√≠tŇĎtŇĎl sz√°m√≠tva 10 napja van, hogy kifizesse √©s √°tvegye a rendelt k√∂nyveket, de a m√°sodik napt√≥l, a posta, t√°rol√°si k√∂lts√©get sz√°mol fel a csomag√©rt.¬†

Amennyiben a megadott hat√°ridŇĎn bel√ľl a megrendelt csomagot nem veszi √°t, akkor a Posta vagy fut√°rszolg√°lat ezt visszasz√°ll√≠tja, de √Ėnt a j√∂vŇĎben csak akkor szolg√°ljuk ki, ha megt√©r√≠ti, az √°t nem vett rendel√©ssel kapcsolatos sz√°ll√≠t√°si √©s csomagol√°si k√∂lts√©get.

Sz√°llat√°s fut√°rral
K√©r√©s√©re rendel√©s√©t fut√°rszolg√°lattal is tudjuk sz√°ll√≠tani, ez esetben a rendszer √°ltal felt√ľntetett sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get plusz 20 Ron sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g terheli. Sz√°ll√≠t√≥ partner√ľnk a FAN CURIER √©s a fenti aj√°nlatunk az al√°bbi list√°ban tal√°lhat√≥ telep√ľl√©sekre vonatkozik.
http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/
Amennyiben az √Ėn telep√ľl√©se nem szerepel a list√°ban k√©rj√ľk √©rdeklŇĎdj√∂n e-mailben a david@adkk.eu c√≠men a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©grŇĎl.
Fontos! A fut√°ros sz√°ll√≠t√°st a rendel√©s lead√°s√°n√°l a megjegyz√©s rovatba t√ľntesse fel!

Online rendelés bolti átvétele
√Āruh√°zunkban leadott rendel√©s√©t szem√©lyesen is √°tveheti nagyv√°radi boltunkban, √≠gy sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g n√©lk√ľl haszn√°lhatja ki a web√°ruh√°zunk ny√ļjtotta kedvezm√©nyeket. Ezen esetben a rendszer √°ltal sz√°molt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g levon√°sra ker√ľl, √©s √°tv√©telkor csak a k√∂nyv √°r√°t kell fizetni. K√∂nyvesboltunk el√©rhetŇĎs√©ge √©s nyitva tart√°sa:
Nagyv√°rad ‚Äď D√°vid K√∂nyvesbolt, c√≠m: Nagyv√°rad, Moszkva u. 8; Nyitva tart√°s: h√©tfŇĎ ‚Äď p√©ntek 10:00 ‚Äď 18:00, szombat 9:00 ‚Äď 14:00

Sz√°ll√≠t√°si idŇĎ:
Rendel√©s√©t, a be√©rkez√©stŇĎl sz√°m√≠tott, egy h√©ten bel√ľl post√°ra adjuk, √©s onnant√≥l sz√°m√≠tva 1-3 munkanapon bel√ľl sz√°ll√≠tja el √Ėnh√∂z a Rom√°n Posta.

Szállítási díjak 
Sz√°ll√≠t√°si d√≠jaink Rom√°nia ter√ľlet√©n √©rv√©nyesek √©s az √©ppen √©rv√©nyben l√©vŇĎ Rom√°n Posta d√≠jaival egyeznek meg. 200 Ron feletti rendel√©s eset√©n a postak√∂lts√©get, norm√°l postacsomagok eset√©ben, √°tv√°llaljuk. Minden leadott megrendel√©se alj√°n a programunk √∂sszegzi √©s felt√ľnteti az adott rendel√©s sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t.
Rendel√©si, sz√°ll√≠t√°si felt√©telek k√ľlf√∂ldrŇĎl
K√ľlf√∂ldrŇĎl √©rkezett rendel√©st, csak sz√°ml√°nkra t√∂rt√©nŇĎ elŇĎrefizet√©ssel tudunk teljes√≠teni.
Amennyiben √∂n k√ľlf√∂ldrŇĎl szeretne rendelni, egyeztet√©s v√©gett elŇĎtte minden k√©pen keressen meg minket a david@adkk.eu email c√≠men.
Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n a Magyar Post√°val sz√°ll√≠tunk, √©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get az ŇĎ d√≠jszab√°suk szerint √°llap√≠tjuk meg.

4. Fizetési feltételek  
A leadott megrendel√©se alj√°n √∂sszes√≠tve megtal√°lja a megrendelt k√∂nyvek √©rt√©k√©nek √∂sszeg√©t, valamint az ezekre vonatkoz√≥ sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get. Ezt kell √Ėnnek a csomag √°tv√©telekor a post√°n kifizetnie.

5. A vásárlástól való elállás joga
Megrendel√©s√©t a lead√°st√≥l sz√°m√≠tva 24 √≥r√°n bel√ľl mondhatja vissza. Ezt √≠r√°sban teheti meg, a david@adkk.eu e-mail c√≠men.
A megrendelt k√∂nyvek k√©zhezv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott t√≠z napon bel√ľl √Ėnnek joga van el√°llni v√°s√°rl√°si sz√°nd√©k√°t√≥l. Ebben az esetben a D√°vid K√∂nyvkeresked√©s a k√∂nyv√©rt kifizetett v√©tel√°rat visszat√©r√≠ti √Ėnnek, legk√©sŇĎbb az el√°ll√°st, illetve a k√∂nyv visszaszolg√°ltat√°s√°t k√∂vetŇĎ harminc napon bel√ľl. A visszat√©r√≠t√©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gre nem vonatkozik, valamint a k√∂nyv visszajuttat√°s√°nak k√∂lts√©geit is √Ėn viseli.
Abban az esetben ha rendel√©s√©t nem mondja le √≠r√°sban a fentebb le√≠rtak szerint, √©s ut√≥lag a csomagot valamilyen okb√≥l kifoly√≥lag, nem veszi √°t, akkor a sz√°ll√≠t√°ssal √©s csomagol√°ssal kapcsolatos k√∂lts√©geket kiterhelj√ľnk √Ėn fel√©. S a j√∂vŇĎben, ameddig ezen k√∂lts√©geket nem rendezi, addig leadott rendel√©seit nem fogjuk tudni teljes√≠teni.
Amennyiben az elad√≥ √ļgy √≠t√©li meg, hogy a vevŇĎ rosszindulatilag j√°rt el, az √©rv√©nyben l√©vŇĎ t√∂rv√©nyek szerint, k√°rt√©r√≠t√©st k√∂vetelhet.

6. Kapcsolat
Ha b√°rmilyen k√©rd√©se vagy √©szrev√©tele van szolg√°ltat√°sainkkal kapcsolatban k√©rj√ľk jelezze azt nek√ľnk a k√∂vetkezŇĎ e-mail c√≠men: david@adkk.eu.

7. Informatii referitoare la comenzi si clienti
Vanzatorul va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, ceea ce confera cumparatorului (numai in conditiile actului normativ mentionat) dreptul ca in termen de 10 zile sa denunte unilateral contractul, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris (document semnat de cumparator si transmis electronic sau prin posta cu confirmare de primire) pretul contractului, conditionat de returnarea bunurilor in ambalajul original, si doar daca acestea nu au suferit deteriorari. Cheltuielile aferente returarii bunurilor vor fi suportate de catre cumparator. Vanzatorul are dreptul ca atunci cand considera ca actiunile cumparatorului au fost cu rea intentie sa solicite daune interese catre cumparator, in conditiile legislatiei.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC KDIL SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii si expedierea catre dumneavoastra a produselor comandate.

INFO CONSUMATOR

0800.080.999

Se pot obtine informatii privind modalitatea de a adresa o sesizare sau reclamatie in atentia Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor

Folytat√°s
Kiadók
FACEBOOK