Az áruház kezelése

Az áruház kezelése

1. Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés
2. Megrendelés, kosár, könyvespolc
3. Szállítás, szállítási díjak
4. Fizetési feltételek
5. Kapcsolat
6. Nem tal√°lja?
7. Keresés
8. Kategóriák
9. Adatvédelem
10. El√©rhetŇĎs√©g

1. Regisztráció, bejelentkezés, kijelentkezés


Regisztráció


MielŇĎtt v√°s√°rolni szeretne √°ruh√°zunkb√≥l regisztr√°lnia kell mag√°t. √Ėnnek ehhez nem kell m√°st tennie, mint a Regisztr√°ci√≥ nyom√≥gombra kattintva kit√∂lti a regisztr√°ci√≥s adatlapot. Regisztr√°l√°s ut√°n rendszer√ľnk az √Ėn √°ltal megadott e-mail c√≠mre k√ľld √∂nnek egy levelet.
Ha v√©letlen√ľl elfelejti jelszav√°t, akkor az Elfelejtette jelszav√°t? ‚Äď ra kattintva √ļj jelsz√≥t k√©rhet.

FONTOS!

K√©rj√ľk, hogy a rendel√©s lead√°s√°n√°l a szem√©lyigazolv√°nyban felt√ľntetett adatokat adj√°k meg ( n√©v, pontos c√≠m). A helys√©gneveket minden esetben rom√°nul t√ľntess√©k fel. A pontatlans√°gb√≥l felmer√ľlŇĎ probl√©m√°k√©rt, felelŇĎss√©get nem v√°llalunk. A m√©g egyszer elk√ľld√∂tt ugyanazon rendel√©s plusz k√∂lts√©geit a megrendelŇĎ viseli.

Bejelentkezés


Minden alkalommal a regisztr√°ci√≥n√°l megadott e - mail c√≠m √©s jelsz√≥ seg√≠ts√©g√©vel tud bel√©pni az √°ruh√°zunkba. Biztons√°gi okokb√≥l, ha nem navig√°l √°ruh√°zunkban a rendszer 5 perc eltelt√©vel kil√©pteti, ez√©rt ha folytatni akarja a v√°s√°rl√°st √ļjra be kell jelentkezzen.
Ha adatai idŇĎk√∂zben v√°ltoztak, b√°rmikor m√≥dos√≠thatja ŇĎket az Adataim m√≥dos√≠t√°sa f√ľlre kattintva, eg√©szen addig, am√≠g v√©gleg el nem k√ľldte megrendel√©s√©t. Aktu√°lis rendel√©s√©t mindig arra a c√≠mre k√ľldj√ľk, amit a rendel√©s v√©gleges√≠t√©se elŇĎtt megadott.
 

Kijelentkezés


Erre fŇĎleg akkor van sz√ľks√©g, ha √Ėn olyan helyrŇĎl internetezik, ahol m√°sok is haszn√°lhatj√°k ugyanazt a sz√°m√≠t√≥g√©pet. A kijelentkez√©ssel megakad√°lyozza, hogy valaki az √Ėn nev√©ben k√∂nyveket rendeljen n√°lunk.

2. Megrendelés, kosár, könyvespolc.


Megrendelés


Ahhoz, hogy a kiv√°lasztott term√©ket megrendelje, nem kell m√°st tennie, minthogy a k√∂nyvek mellett levŇĎ Kos√°rba ikonra kattint. Ezzel a term√©k az √Ėn virtu√°lis kosar√°ba ker√ľl.
A kosar√°ba tetszŇĎleges sz√°m√ļ term√©ket elhelyezhet, ak√°r t√∂bb p√©ld√°nyt is rendelhet ugyanabb√≥l a k√∂nyvbŇĎl. Ezt √ļgy teheti meg, hogy a k√∂nyv mellett levŇĎ Darabsz√°m ‚Äď ot¬† 1-¬† rŇĎl a k√≠v√°nt mennyis√©gre m√≥dos√≠tja.
Ezt k√∂vetŇĎen v√°laszthat, hogy folytatja a v√°s√°rl√°st √©s √ļjabb term√©keket helyez a kosar√°ba, vagy a m√°r kiv√°lasztott term√©ket megrendeli.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson, a Megrendelés ikonra.
Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy csak akkor tud rendelni, ha¬† √°ruh√°zunkban regisztr√°ltatja mag√°t √©s bejelentkezik a rendszer√ľnkbe.
K√©rj√ľk, hogy sz√°mlaig√©ny√©t a megrendel√©s lead√°sa sor√°n a megjegyz√©s rovatba t√ľntesse fel!
A rendel√©s be√©rkez√©s√©rŇĎl automatikus √©rtes√≠t√©st k√ľld√ľnk √Ėnnek e-mailen. A be√©rkezett rendel√©sek feldolgoz√°sa ut√°n √Ėnt egy √ļjabb e-mailben √©rtes√≠tj√ľk, hogy¬† ha esetleg vannak a rendel√©s√©ben olyan k√∂nyvek, amik k√©szlethi√°ny miatt nem sz√°ll√≠that√≥k. Ezeket a t√©teleket automatikusan t√∂r√∂lj√ľk a megrendel√©s√©bŇĎl. V√©g√ľl a csomag elk√©sz√ľlte ut√°n m√©g egy √©rtes√≠t√©st k√ľld√ľnk a kisz√°ll√≠t√°sr√≥l, melyben megtal√°lja¬† a kisz√°ll√≠t√°sra ker√ľlŇĎ t√©teleket √©s a v√°rhat√≥ sz√°ll√≠t√°si idŇĎpontot.

Kos√°r


A kos√°r egy permanens kos√°r, amibe a megv√°s√°roland√≥ term√©keket helyezheti, √ļgy, hogy azok a k√∂vetkezŇĎ bejelentkez√©se sor√°n is megtal√°lhat√≥ak lesznek a kosar√°ban. A kosarat csak akkor tudja √≠gy haszn√°lni, ha be van jelentkezve!
Az oldal tetej√©n levŇĎ Kos√°r feliratra kattintva megtekintheti a kiv√°lasztott k√∂nyveket, t√∂r√∂lheti azokat a kos√°rb√≥l.

 

3. Szállítás, szállítási díjak.


Szállítás


K√∂nyvkeresked√©s√ľnk Rom√°nia ter√ľlet√©n a Rom√°n Posta seg√≠ts√©g√©vel jutatja el √Ėnh√∂z megrendel√©seit.
Megrendel√©s√©t ut√°nv√©tel post√°zzuk, ami azt jelenti, hogy amikor a csomagja meg√©rkezik ahhoz a post√°hoz, amelyikhez √Ėn lakc√≠m szerint tartozik, akkor kap egy √©rtes√≠tŇĎt a posta r√©sz√©rŇĎl, hogy az adott post√°n ki kell fizetnie a rendelt csomagot √©s √°tveheti azt. ElŇĎfordulhat, hogy nem kapnak postai √©rtes√≠tŇĎt a ter√ľleti postahivatalt√≥l, ez√©rt k√©rj√ľk, hogy rendel√©se lead√°sa ut√°n figyelje az e-mail c√≠m√©re √©rkezett leveleit, hogy pontosan √©rtes√ľlj√∂n a r√©szletekrŇĎl.
A leadott megrendel√©se alj√°n √∂sszes√≠tve megtal√°lja a megrendelt k√∂nyvek √©rt√©k√©nek √∂sszeg√©t, valamint az ezekre vonatkoz√≥ sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get. Ezt kell √Ėnnek a csomag √°tv√©telekor a post√°n kifizetnie.
Az √©rtes√≠tŇĎtŇĎl sz√°m√≠tva 10 napja van, hogy kifizesse √©s √°tvegye a rendelt k√∂nyveket, de a m√°sodik napt√≥l, a posta, t√°rol√°si k√∂lts√©get sz√°mol fel a csomag√©rt.

Amennyiben a megadott hat√°ridŇĎn bel√ľl a megrendelt csomagot nem veszi √°t, akkor a Posta vagy fut√°rszolg√°lat ezt visszasz√°ll√≠tja, de √Ėnt a j√∂vŇĎben csak elŇĎrefizet√©ssel szolg√°ljuk ki.

Sz√°ll√≠t√°si idŇĎ:


Rendel√©s√©t, a be√©rkez√©stŇĎl sz√°m√≠tott, egy h√©ten bel√ľl post√°ra adjuk, √©s onnant√≥l sz√°m√≠tva 1-3 munkanapon bel√ľl sz√°ll√≠tja el √Ėnh√∂z a Rom√°n Posta.

Sz√°llat√°s fut√°rral


K√©r√©s√©re rendel√©s√©t fut√°rszolg√°lattal is tudjuk sz√°ll√≠tani, ez esetben a rendszer √°ltal felt√ľntetett sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get plusz 20 Ron sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g terheli. Sz√°ll√≠t√≥ partner√ľnk a FAN CURIER √©s a fenti aj√°nlatunk az al√°bbi list√°ban tal√°lhat√≥ telep√ľl√©sekre vonatkozik http://www.fancourier.ro/tools/estimare-cost-livrare/ Amennyiben az √Ėn telep√ľl√©se nem szerepel a list√°ban k√©rj√ľk √©rdeklŇĎdj√∂n e-mailben a david@adkk.eu c√≠men a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©grŇĎl. Fontos! A fut√°ros sz√°ll√≠t√°st a rendel√©s lead√°s√°n√°l a megjegyz√©s rovatba t√ľntesse fel!

Online rendelés bolti átvétele


√Āruh√°zunkban leadott rendel√©s√©t szem√©lyesen is √°tveheti nagyv√°radi boltunkban, √≠gy sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g n√©lk√ľl haszn√°lhatja ki a web√°ruh√°zunk ny√ļjtotta kedvezm√©nyeket. Ezen esetben a rendszer √°ltal sz√°molt sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g levon√°sra ker√ľl, √©s √°tv√©telkor csak a k√∂nyv √°r√°t kell fizetni. K√∂nyvesboltunk el√©rhetŇĎs√©ge √©s nyitva tart√°sa:
Nagyv√°rad ‚Äď D√°vid K√∂nyvesbolt, c√≠m: Nagyv√°rad, Moszkva u. 8; Nyitva tart√°s: h√©tfŇĎ ‚Äď p√©ntek 10:00 ‚Äď 18:00, szombat 9:00 ‚Äď 14:00

Szállítási díjak


Sz√°ll√≠t√°si d√≠jaink Rom√°nia ter√ľlet√©n √©rv√©nyesek √©s az √©ppen √©rv√©nyben l√©vŇĎ Rom√°n Posta d√≠jaival egyeznek meg. 200 Ron feletti rendel√©s eset√©n a postak√∂lts√©get, norm√°l postacsomagok eset√©ben, √°tv√°llaljuk. Minden leadott megrendel√©se alj√°n a programunk √∂sszegzi √©s felt√ľnteti az adott rendel√©s sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©g√©t.

Rendel√©si, sz√°ll√≠t√°si felt√©telek k√ľlf√∂ldrŇĎl


K√ľlf√∂ldrŇĎl √©rkezett rendel√©st, csak sz√°ml√°nkra t√∂rt√©nŇĎ elŇĎrefizet√©ssel tudunk teljes√≠teni.
Amennyiben √∂n k√ľlf√∂ldrŇĎl szeretne rendelni, egyeztet√©s v√©gett elŇĎtte minden k√©pen keressen meg minket a david@adkk.eu email c√≠men.
Magyarorsz√°g ter√ľlet√©n a Magyar Post√°val sz√°ll√≠tunk, √©s a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get az ŇĎ d√≠jszab√°suk szerint √°llap√≠tjuk meg.

4. Fizetési feltételek


A leadott megrendel√©se alj√°n √∂sszes√≠tve megtal√°lja a megrendelt k√∂nyvek √©rt√©k√©nek √∂sszeg√©t, valamint az ezekre vonatkoz√≥ sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©get. Ezt kell √Ėnnek a csomag √°tv√©telekor a post√°n kifizetnie.

5. Kapcsolat


Ha b√°rmilyen k√©rd√©se vagy √©szrev√©tele van szolg√°ltat√°sainkkal kapcsolatban k√©rj√ľk jelezze azt nek√ľnk a k√∂vetkezŇĎ e-mail c√≠men:david@adkk.eu

 

6. Nem tal√°lja


Ha szeretne megv√°s√°rolni egy k√∂nyvet, de nem tal√°lja honlapunkon, akkor adja meg nek√ľnk a k√∂nyv adatait, √©s mi megpr√≥b√°ljuk beszerezni. E-mailben hamarosan √©rtes√≠tj√ľk az eredm√©nyrŇĎl.
Ajánlatunk, jelenleg csak a Magyarországon kiadott könyvekre érvényes.

7. Keresés


Ha √Ėn keres egy k√∂nyvet oldalunkon, akkor azt k√∂nnyed√©n megteheti a Keres√©s funkci√≥ haszn√°lat√°val. Az oldal tetej√©n tal√°lhat√≥ Keres√©s felirat alatt l√©vŇĎ mezŇĎben v√°laszthatja ki, hogy milyen szempontok szerint k√≠v√°n keresni mint pl. k√∂nyvc√≠m, szerzŇĎ. A kiv√°lasztott szempont melletti mezŇĎbe pedig teljes sz√∂veget vagy sz√∂vegr√©szletet √≠rhat. A keres√©st a Keres felirat√ļ ikonra kattint√°ssal kezdheti el.

8. Kategóriák


Az oldal bal szélén, a Kategóriák címszó alatt könyveink kategorizált listája található. Ezekre kattintva megjelennek a kiválasztott kategóriához tartozó könyvek.

9. Adatvédelem


A D√°vid k√∂nyvkeresked√©s tiszteletben tartja, biztons√°ggal ŇĎrzi az √Ėn szem√©lyes adatait √©s azt harmadik szem√©lynek nem adja √°t. A regisztr√°ci√≥ sor√°n megadott adatokat bizalmasan kezeli - figyelemmel a hat√°lyos adatv√©delemrŇĎl sz√≥l√≥ t√∂rv√©nyre -, √©s csak saj√°t prom√≥ci√≥s kamp√°nyainak keret√©ben haszn√°lja fel.

10. El√©rhetŇĎs√©g


Ha b√°rmilyen k√©rd√©se vagy √©szrev√©tele van szolg√°ltat√°sainkkal kapcsolatban k√©rj√ľk jelezze azt nek√ľnk.
E-mail cím:david@adkk.eu
Üzemeltetö adatai:
Cégnév: KDIL S.R.L.
Adószám: RO21321100
Cégbejegyzési szám: J31/202/2007
Banksz√°mlasz√°m:RO93 OTPV 3800 0014 1863 RO01; OTP BANK ROMANIA
Kincst√°ri sz√°mlasz√°m(Cont Trezorerie): RO37 TREZ 5615 069X XX00 3752; TREZORERIA ZALAU
Cím: 450099 Zalau, B-ul Mihai Viteazul 67

Folytat√°s
Kiadók
FACEBOOK